Operácia žlčníka, ano-nie?

analyn

mas tam chronicky zapal, zlcnik ti moze prasknut a ak budes mat stastie, tak prezijes, ale s nasledkami. Poznala som pani, zachranili ju, ale roky si vycitala, ze nesla vcas na operaciu. Ocisty trvaju dlho a su vhodne, ale nie v akutnom stave.

trojklanny

Na zápal som nezabudol. Nemám kamene,zápal sa vyrieši.

miroka, myslím si,že každý jeden človek by nechcel prísť o časť svojho tela, a áno máš pravdu, že sa tomu venujem, a je to predsa len potrebné!

miroka

reakcia na trojklanny. S tymi co tomu rozumeju som myslel tak ze vedia co robia resp. ze si nastudovali co maju robit. Inak som rad ze si prispel do temy a potvrdil ze sa to da aj takto nielen vsetko riesit nozom.

trojklanny

miroka prosím ťa, aký ľudia, čo tomu rozumejú? Ja som vodič a robil som to už prinajmenšom aspoň zo 6x a žiadne bolesti, nič nepríjemné, istého času mi vyšli až tri také veľké, ako fazuľa! Prvý dojem bol prekvapením, kedy sa mi uvolnili pohybové aparáty, s ktorými som v bolestiach roky bojoval. Takže radím aj preventívne očistu pečene robiť 2x ročne za určitých podmienok.

miroka

Nečítal som všetky názory ale predpokladám že ti niektorí radia isť na operáciu a iní nie. Ak doveruješ lekárom a aj ich liečbe možeš isť,ale existuje aj druhá cesta zbaviť sa ich bez operácie. Tu ale treba byť opatrný. Možu to urobiť len ľudia ktorý majú s týmto skúsenosti resp. veľa infomácií aby to urobili správne bez problémov. Kamienky vznikajú hlavne zo zlej stravy , platí to aj opačne tzn. ak radikálne zmeníte stravu zbavíte sa ich postupne. Pravda trvá to dlhší čas. Bez očisty to, ale nejde. Aj tú stravu by konzumoval len málokto. Je to fakt len pre nadšencov živej stravy. Dnes na nete najdete množstvo informácií , takmer vždy sú protichodné.Treba nad tým premýšlať a odpovede určite nájdete. Nie nadarmo sa hovorí KTO HĽADÁ TEN NÁJDE. Rozhodnutie je vždy na človekovi. Ak ide o zdravie nie je vhodné robiť kompromisy.

trojklanny

mishel,nemusíš ísť na žiadnu operáciu,žlčnikove kamene si bezbolestne odstrániš sama. No neodkladajte to,aby ti kamienky nezačali dráždiť steny,čo vedie k zápalom. Pečeňová kura ti, so zmenou stravy a pitím čistej vody,kamienky vyplatí. To ale nie je z ďaleka všetko!

mishel021

Dobry den,
Potrebovala by som radu ohladom zlcnika.
Doktor mi zistil ze mam zlcnikove kamene v prienere 1 cm a druhy ma 1,5 cm a povedal ze musim ist na operaciu a vraj mam s toho aj chronicky zapal zlcnika.
Kedy musim ist na operaciu a je to nutne?
Dakujem.

lombardo1981

Pokiaľ nemáš prítomné žiadne zmeny, tak potom to znamená, že tvoje kamene príliš dráždia žlčník. Vtedy môže dôjsť ku zmenám, ktoré napokon môžu viesť ku vzniku rakoviny.
Na tvojom mieste by som ju neodbytne otravovala s vysvetlením. Niekedy postačí vedieť prečo.
A čo sa týka, tých údajom predtým, tak som si tú štúdiu prečítala ešte raz: 72 ľudí zo 75 s diagnostikovanou rakovinou žlčníka malo žlčové kamene. Aby si mi verila, tak prikladám aj link s abstraktom.
www.ncbi.nlm.nih.gov
Síce rakovina vzniknutá kvôli žlčovým kameňom nie je až taká častá, ale väčšina pacientov ich má.

matka2222

ani polypy nemam ,iba par kamenov vraj maju asi 3mm je ich možno 5 ,nieje to dobre vidno,ja ot vidim ako taku hrubu čiarku na tom snimku ale vraj su to male kamienky za sebou poukladane.