dobre, niekomu sa bude zdat toto smiesne ale mna by celkom zaujimal taky vseobecny nazor. Uprimne si myslim ze som krasna, mam nadherne vlasy, oci, tvar celkovo. Mam uzasnu postavu a ja osobne na sebe nemozem najst jedinu chybicku...teda co by som sama na sebe nenavidela. Chalanov mam tiez, na kazdy prst desat. Dokonca som aj mudra (podla mna), vsetko mi rychlo zapaluje, v skole patrim k najlepsim studentom, dokonca ma skola aj velmi zaujima. Asi som jedna z mala ludi ktora miluje skolu. No tak som sa teda opisala a teraz ta otazka myslite ze toto zo mna robi namyslenu alebo povysenecku? Je to nieco co by vam na mne vadilo? Nehovorim ze teraz chodim po ulici a kazdemu hovorim aka som uzasna, len si to myslim. Taktiez sa snazim pomahat ludom a chodim pomahat do detskych domovov, alebo doucujem decka, ktorym ide slabsie skola...no tak teda co si o tom myslite? :P
Som kransa!
ty delilááh:)))
myslím si, že o niekom píšeš koho poznáš a možno čakáš, ako na to zareaguje...
len ti to trochu "ujelo", lebo ľudia sa tu skoro kvôli tomu pobili...
mimochodom aj o mne si ľudia myslia, že som "nejaká"... a možno trochu podobná tej v texte.... ale v skutočnosti som úúúúplne iný človek... to ako pôsobíš na ľudí ešte neznamená, že taký aj ozaj si...
a možno je človek o 5000 % úplne iný...:))) ako to čo prejavuje navonok...
existuje aj niečo, čo ja nazývam "zastierací manéver" - ha:)
a teraz do ringu - nech sa páči....:))
Mortiš 2,:D:D:D
hlavne sa tu nepochytte:D. Vzdy sa najde nejaky vypatlanec , ktory zalozi temu len preto, aby sa zabaval na reakciach ludi..tak tej,,mudrej, krasnej,dobrej a inteligentnej,, nerobte radost :DDD
Jeeej moja bývalá kolegynka :)) To už Ťa nik neberie na vedomie tak si sa prejavila tu :)
A ked si vlastne myslis ze niesi namyslena ani povysenecka tak naco to tu vypisujes? Som zvedava ci by si sa to dokazala opytat aj niekoho uplne neznameho na jeho nazor do jeho oci, do tvare alebo si taka sprosta ako vacsina malych deti ze sa snazis byt na fore zaujimava, niektory maju pravdu, tu sa riesia omnoho horsie problemy na ktore treba vyjadrit svoj nazor a davat rady ale nie na takuto kretensku temu ci si namyslena a ze si taka strasne krasna...Vies nikto nieje dokonaly, dokonaly clovek je len pre toho kto dotycnu alebo dotycneho miluje a to su tie ruzove okuliare. Tymto stylom asi fakt ani nikdy tie kamosky mat nebudes a pochybujem ze sa vobec ty niekam dostanes.
a ja som si myslel ze dokonalost neexistuje :D:D:D
si narciska
Mozna ze si mudra ,krasna ale mas jednu vadu si chora- hovori sa tomu extremna samolubost. Ked sa nezmenis ,znici ti to zivot.
áno,aby bola obľúbená u ľudí urobí pre to všetko toľko energie dá do toho predvázania,,poznám takú babu tomu vyhovie tomu tam ide aj inde peniaze požičia a nakoniec ju ľudia len využívajú a stále nie je obľúbená:D,aj kamarátky ju využijú ako sa len dá to teda nie sú kamarátky že?Mám taký pocit že zakladateľka vystupuje pod viacerými menami...