Chcem umriet

Medea7

Deti sú zlaté mam k nim cit, ale mne by veľmi záležalo na dobrej výchove a dat mu všetko. Dieťa je zodpovednosť.

Medea7

Dobre Pag lenže mňa všetky životné radosti také normálne akosi prešli. A mne sa bojovať už nechce. Zlenivela som, deti ja nechcem mne to nič nehovorí, veľa veciam nerozumiem a poviem nejaký drizd. Mne išlo o to byť inteligentná tak v norme.

Pag

Z kazdej strany sa na nas valia same negativne podnety a informacie a to na nas dolieha, ale treba sa nad to povzniest, aj ked to nie je jednoduche. Ak ma clovek proti comu bojovat, tak hned je zivot veselsi a zaujimavejsi. Nemusi ist len o nepriatela v zmysle cloveka, nepriatelov mozno mat aj v sebe (osobnych demonov, viac hlav...na str.druhej), dajme tomu zavislosti, co viem z pocutia. Teraz pre pol hodinkou som bojoval so slimakmi bezdomovcami, nenecham si pozrat celu urodu, tak som ich prehadzal susedke cez plot. Od nej isli tie bestie. Ona je na vine. Ja ich nemienim zabijat, aby som skoncil v Pekle. P.S. Mne je suma fuk co kto chce alebo nechce, co chcem alebo nechcem F.

Medea7

F psychológ a co keď máš už na všetko apatiu a jednoducho také lieky asi nie su. Proste ze si zo všetkého unavený aj keď sa snazis.