bude to asi rok co som zmenila stravovanie. za ten rok som vdaka zdravsej strave a pravidelnemu sportovaniu schudla asi 10kg, no ide o to, ze v poslednom case akosi stracam motivaciu, viac sa vrham na nezdrave jedla a pod. nasi mi tiez nepomahaju, ked mi stale vycitaju ze som uz moc chuda a ze malo jem (nie je pravda ani jedno ani druhe) poradte, ako sa opat motivovat?
priberanie - slaba motivacia
ja som prestala pred 9 mesiacmi a nepribrala som... :) a ani som nespravila nejake vyrazne zmeny... len som sa trocha viac hybala :D cigy nahradila ina zdravsia zavislost :)
nuz tak pekne si pripravit mrkvicku a zuvat a zuvat-hovorim kazdemu vyhovuje cosi ine-ja sa napr.nenajem z jogurtu- ked vidim kamosku-da si jogurt a je najedena mam dost! :-)najem sa z jogurtu ale musi byt k nemu roztek :-)
no neviem brunus ja osobne mam stale chute nieco zuvat a cucat... pijem cajiky vodicky... ale tuha strava je tuha strava... moj zaludok neodzubem vodickou... a ja osobne vy som nemohla zaspat s prazdnym zaludkom... a este ist o siedmej vecer do posilky na dve hodky... sak by som cinku nezvihla... a zrejme keby som od tretej nejedla tak by som sa o polnoci prebudila a isla vyjest chladnicku :D ale ked to tebe tak vyhovuje.... tak kludne pokracuj...
slechnem to tak priamo mozno preto, aby to cloveku hned tuklo.. nebudem tu pisat omacky....
skus si najst nejaku zalubu, co ta pohlti, co pohlti tvoje myslenie a stale nieco rob, aby si nemyslela na jedlo... poznam to... ja cim zdravsie som sa snazila jest, tym viac som kontrolovala, co jem a tym viac som jedla... proste... musis si najst neco, co ta bude bavit... eeeeeeeej a ece si skus zohnat knizku Miluj svoj zivot od Louise L. Hay.... je to take na pozitivne myslenie... myslim, ze by ti pomohla aj pri chudnuti... :)
inac babenky uvadzali ze na zadok a stehna pomaha..........tramtadadaaaaaaa..... chodza :) kedy len mozes a kam mozes, tak CHOD PESO... take stredne tempo... nie ze budes utekat :) do prace, do skoly, chod chod, chod...
ok len som sa pytala-lebo si ta vsimam dost dlho-sice radis mudro a kvalitne ale dost to tak kruto splechnes.
nuz s tym stebou suhlasim-ale aj tak- prepac ked normalne papas,od 15 vydzis v pohode-na cajoch a vode.
preco mi tu dava tie spravy 2x?! ... no dobre ale co potom s tym zadkom?? to mam chudnut az kym mi rebra nebudu trcat(a od toho uz daleko nemam)? ja to nechapem. ale najviac sa bojim, ze znova priberiem, pretoze v poslednych dnoch nemyslim skoro na nic ine. stale iba jedlo. aby som nan nemyslela, musim sa najest...
ja ci mam problem? nieeeee.... len som smutna z toh,o ze kazdy den na forach citam o dievcatach, co chudnu drasticky a maju potom same problemy... je mi luto, ze stale citam o anorektickach... je mi luto, ze citam prispevky typu "chcem schudnut 5 kil za tyzden" ....nic viac.. ja nechcem nikomu nic zle... len radim ludom nech si poriadne nastuduju to chudnutie, kym sa do neho pustia, kym zacnu jest len ovocie (ktore nie je napriklad dobre jest poobede lebo obsahuje cukor - ale kto si nenastuduje nevie to a mysli si, ako dobre robi, ked poobede zje uz len kilo jablk..) a dalej nepokracujem...
aj mi tu lezi na polici (ten meter). a drasticke diety - to mi jasne, ze tadial cesta nevedie. k tym cvikom, potrebovala by som nejake cviky na boky, lebo mam pocit, ze som schudla iba z brucha. myslis, ze je je ucinne cvicenie zamerane na urcite partie? ... zatial jedinu motivujucu vec mam permanentku na hodiny tae-bo, ta je aspon zavazujuca :)
nie je dobre cvicit len jednu partiu... znova zopakujem, co som tu (na fore) uz pisala 1000x... to ze ty spravis 1000 brusakov denne neznamena, ze budes mat krasne brusko s kockami... pretoze nad kockami je tuk, a ten spalis aerobnym cvicenm a posilovanim CELEHO tela.. nie len brusakmi... aaaa citaj :) -odkaz odstránený-
vyberove chudnutie neexistuje... juj baby ja som sa radila s chlapikom, co cvici nejeden rok.. posiluje, prispieva na stanke www.biomag.sk... mozete jo najst aj na www.lady.sk v poradni pod nickom neger... poviem vam, vacsinou ochotne poradi, aj ked ho uz prestava bavit vysvetlovat dookola to iste :)
vela som o chudnuti citala.. radim to aj vam... vyhybajte sa dietam typu "3 kila za 5 dni!, alebo "ovocna dieta na tyzden" alebo mliecna dieta, cestovinova ... bla bla... kazda jednostranne zamerana dieta je na jedno... na prd :)...