priberanie - slaba motivacia

Príspevok v téme: priberanie - slaba motivacia
karenina

bude to asi rok co som zmenila stravovanie. za ten rok som vdaka zdravsej strave a pravidelnemu sportovaniu schudla asi 10kg, no ide o to, ze v poslednom case akosi stracam motivaciu, viac sa vrham na nezdrave jedla a pod. nasi mi tiez nepomahaju, ked mi stale vycitaju ze som uz moc chuda a ze malo jem (nie je pravda ani jedno ani druhe) poradte, ako sa opat motivovat?

jacquelin

mm..napodobne, ale ja to nejak neprehanam, ale ket si chcem neco dat, tak si poviem- ti p..a, chces vyzerat jak predtim?? bud stastna ze zhodila 13 kil tak cica nezer! .... pomaha :)

karenina

ak je to kvoli nejakej osobe, tak si poviem, ze mi nestoji za to, aby som kvoli nemu objedala a potom sa este trapila aj kvoli vahe... no nie vzdy to funguje, niekedy nestihnam racionalne uvazovat a nadlavim do seba aj 3-4 keksy. a potom si to zas vycitam. strasne

iwy

caute, dikes za rady, len ako sa k mate dostanem? Viete co? Dnes som bola cvicit s kamoskou, bolo to fajn. Ked som prisa domov, asi hodinu na to som sla jest. ale po obede prisla cokolada. potom prisli nejake nervy a potrebovala som ich obalit. a teda som obalila aj seba - salonkami, dobrymi, len som do seba napchala styri, tak som to potrebovala a netrvalo mi to ani pat minut.... ako riesit to, ked ste vytoceni alebo nervozni a mate pocit, ze sa vam nieco stane ak to nezajete?

karenina

iwy - hovorim, treba si kupit permanentku, to ta donuti chodit. a zober aj nejaku kamosku, tak sa cvici lepsie :)

brunuska

iwy-odporucam ti pit caje-ktore nezavodnuju telo-zeleny kvalitny caj, a skus caj Mate-niekomu pomaha niekomu nie-kedysi ho pili indiani aby prezili aj niekolko dni bez jedla.ale traba ho pit dost vela.

iwy

vau, s niektorymi vasimi nazormi plne suhlasim, ako som napisala, karenina ma akoby fest moj problem, no a paci sa mi aj to, ze s dalsim prispievatelom zdielame nazor s vodou - presne tak, mozem sa presviedcat, ze tento rooibos caj je na chudnutie a tak, ale casto mi ta myslienka nestaci. pekne nieco chytit do rucicky a dlabat, to upokoji. lenze - vznika problem - zase a kolko si sa najedla a pohyb veskery zadny. mala by som ist zajtra cvicit, ale ci aj pojdem...

karenina

uz vyse roka chodim peso, vsade (pokial sa ten ciel da dosiahnut do 45 minut :)) ja uz neviem.
p.s. teraz som sa vratila zu cvicenia, ako mi je dobre, nie je nic lepsie ako vybit energiu

123456

poobede si radsej davaj zeleniku... ovocie obsahuje cukor... je dobre ho konzumovat doobeda, ked je vacsia sanca na spalenie toho cukru... na zahnanie hladu su dobre aj rozne semienka,,, tekvica, slnecnica, lan.. treba mat stale poruke :) (napr v krabicke od vitaminov... v kabelke :) ) ak nie je moznost najest sa normalne , tak si treba dat aspon tu fit tycinku... len nehladovat....

evuso

Pracujem v zahranici na lodi.V maji koncim a budem sa snazit co najviac hybat!Teraz som zacala s cajmi a ovocim,ked ma chyti hlad.Uvidim co to spravi.