Pracujem ako SBSkár, nikdy predtým mi táto práca neprišla ako podradná, no teraz si začínam uvedomovať, že ženy moc nestoja a takéto typy chlapov. Je to fakt tak strašne dôležité čo chlap robí? Viac si žena dokáže vážiť obyčajného robotníka ako manažéra?
ženy, je podla vás dôležité čím sa chlap živí?
zas na druhej strane, ked si predstavim, ze kto vsetko dnes moze robit v SBSke... Ak mas stabilny vztah, zrejme je to jedno, ale keby som mal dceru, zrejme spozorniet, ak by povedala, ze zacala chodit s SBSkarom. Zvacsa nejde o nejakych intelektualov...Teda, ani priemerne inteligentnych ludi...
zas na druhej strane, ked si predstavim, ze kto vsetko dnes moze robit v SBSke... Ak mas stabilny vztah, zrejme je to jedno, ale keby som mal dceru, zrejme spozorniet, ak by povedala, ze zacala chodit s SBSkarom. Zvacsa nejde o nejakych intelektualov...Teda, ani priemerne inteligentnych ludi...
Záleží na tom, KDE robí toho SBSkára. Ak v nejakom Tescu, kde veľa nezarobí, tak to nie je bohviečo. Ak je to nejaký väčší discobar, prípadne nejaká väčšia firma, kde zarobí viac než len minimálnu mzdu, nie je problém. Aj keď nemám tušenia, koľko taký SBSkár zarába
ano spravne je to LENIVOST presne si to vystihla
Nie.Neberieme to ako robotu pre dochodcov.Su rozne zeny.Nejakej stredoskolacke alebo predavacke to urcite nevadi,ze jej priatel robi SBS-kara,ale si predstav,ze zena robi v nejakej vyssej pracovnej sfere a jej priatel stoji cely den v tescu a prechadza sa.No dakujem pekne.To ani nie je praca.To je lenivost.
proto robiš sbs neni ti blbe stat celi den v tesku a čumet po babach že sbs to je vratnik po kapitakisticky skor to robili duchodci a to sa potom nečuduj že ta baby nechcu beru to jak robotu pro duchodcu
no mne je jedno co muz robi, hlavne aby nekradol. A hlavne aby robil a nebol lenivec. Asi si vyberas take typy zien, ktore rubu vysoko.. Praca SBS sa mi nezda nejak podradna.