ženy, je podla vás dôležité čím sa chlap živí?

rofl

ale ved to je v poriadku, ak bude na rodicovskej zena, tak je jednoznacne ulohou muza sa o rodinu postarat najlepsie ako vie. rovnako sa aj od zeny ocakava, ze ked bude na rodicovskej, ze odvedie svoju pracu. inak co sa tyka financneho zabezpecenia, tak si myslim, ze dnes mate zeny naozaj dost moznosti aby ste si zarobili.

lost

Byt zenou s terajsim rozumom, nespoliehal by som sa CISTO len na muza v otazke spolahlisvosti :)

(teraz ako muz nemam tendenciu sa spoliehat na nikoho, lebo viem ze je to risk :D )

Najlepsie je ked ma clovek "nejake to eso v rukave" resp... plan Beee :) len keby daco.. I ked to potom odporuje teorii Dovera vo vztahoch. Ale dnes snad nie je nic co by si neodporovalo.

Feliss

cinni suhlass, presne si to opisala tak, ako si to ani ja nepredstavujem :) :) :) nieze by sme pozerali na robotu ci job..Skor je to o financnom zabezpeceny dostacujucom pre potreby v buducnosti ako pise cinni..

cinni

jasne ze aj muzom zalezi na tom, co zena robi! nejaky astrofyzik si asi bude mat tazko co povedat s predavackou z lahodok.... bohuzial, ludia si hladaju rovnych partnerov, co nieje zle...

a niektori z vas robia zo zien vseobecne zlatokopky,.. (je takych vela, nevravim ze nie) ale nie je nic zle na tom, ak zena caka, ze muz bude SCHOPNY sa postarat o rodinu, kazda normalna zena takeho partnera chce mat.. pridu deti,..zena 2 roky ci 3 na materskej, bohuzial, ostava to na muzovi,..a ked si predstavim, ze pojdem na matersku a moj drahy manzel pride zo stavby, v slipoch kydne rozkysnutu rit pred telku, da si pivo a medzitym ako si kvalitne ryhne mi povie, ze mu mam dat nazrat, kym mi decko place...sorry, ale nie, ja potrebujem chlapa, na ktoreho sa budem moc spolahnut AJ po materialnej stranke... napriek tomu, ze sama pracovat isto budem

lost

Laurina22, no IT... mozno :) relativne, nieco spolocne s tym ma aj IT :)
resp. IT je taka ... hmotnejsia forma mojej prace :) nieco ako kostra :D

cize celkom dobry odhad :)

rofl

ja si myslim, ze aj pre chlapa je dolezite co zena robi. ale samozrejme zalezi vzdy od cloveka lebo kazdy je iny, ma ine priority. vrana k vrane sada.