ženy, je podla vás dôležité čím sa chlap živí?

lost

A ak nie je SBS, predavac, upratovac/ka z rozmaru, ale z toho dovodu ze na viac inteligencne nema (co nemusi byt pravda, len si neveri, ale to je teraz nepodstatne) alebo z dovodu ze viac Nepotrebuje (zo slov predchadzajucich generacii).. Tak to nemusi hned znamenat ze su podradnejsi, v tej forme, ze sa nehodia k manazerovi :)

je to len praca.. nie vzdy sa da podla prace odadnut osobnost cloveka... napr. skus ohadnut moje povolanie :)

len sa mi nepaci, ako celkovo spolocnost kategorizuje ze manazer k upratovacke nie... a naopak..

pochopitelne, ak je manazer uspesny, tak zena moze upratovanie skoncit.. z financnej stranky, cize tento stav manager:predavacka moze platit len na zaciatku vztahu, potom uz mozno nie, preto mozno nie je tolko prikladov ? :)

jajka001_

SBS nie je remeslo, to je zamestnanie
na to sa netreba vyučiť
nepleťte si pojmy, potom sa uplne zbytocne hadate :))

Laurina22

Uhlie,

hovorim ja nieco o remesle?Ja si ludi v remeslach taktiez vazim.Ale poviete mi niekto,co za remeslo je SBS?

lost

Laurina22

no hej, to ani tak nemusi byt rozmar, ale suhlasim ze to nemusi byt najlepsi priklad. ale v tom pripade mi vychadza z toho jedno a to ze nejde o zamestnanie ale o peniaze? :)
teda: predavac, sbs, robotnik je podradnejsia praca financne ako manazer atd..

lost

cinni napisala dobru pointu, tiez pozname takeho chalana Priamo Z Petrzalky (nic proti petrzalcanom, poznam odtial aj velmi dobrych ludi) ale on je na to proste Hrdy a aj napriek tomu ze prepadol (nic proti tomu, ale on je Hrdy), a nedokoncil jednu VS a teraz robi dalsiu VS, niekde v Nitre, predtym v Trnave. Tak on mi proste povedal, ze on Nebude robit podradnu pracu, a tak si radsej zije z darov od rodicov...
A to mal pracu uz aj v Tescu, lenze.. uz ju nema (neviem preco pravdupovediac)

Ale to je tiez tkay extremny priklad, ze proste... znacne nelogicky, CHAPEM ze clovek sa musi snazit dostrelit vysoko, no to LEN vtedy ak ma na to priestor, tvrdohlavost je fajn vec, ale nie prehnana :) treba vediet kedy prestat...

uhlie

Laurina,

robit dobre nejake remeslo je velmi tazke. Psychicky aj fyzicky. Keby mal svet vyzerat podla zien, tak by sa vsetci len malovali a predvadzali v novych satach a domy by ludom padali na hlavu, lebo by ich nikto nevedel opravit a ani postavit. Zeny maju vacsinou predstavu, ze vsetko sa zrazu nejakym zazrakom objavi v obhcode a oni si to kupia, lebo na to zarobia mudrovanim v banke, alebo tocenim ritky a vo vysokych opatkoch v nejakej ekonomickej poradenskej firme. Ale ja ti nieco poviem. Remeslo a vyroba je uplny zaklad vsetkeho. Ekonomia, pravo, humanitne vedy, atd..., to su vsetko len odbory, ktore sa prizivuju na vyrobe a bez nej by vsetci ti mamlasy s VSE, PF a neviem este co boli uplne nuly.

Laurina22

Lost,tento clovek nie je SBS len tak z rozmaru.

A neplet tu prosim ta stale zamestnanie s rozmarom nejakej rozmaznanej manzelky bohateho muza.

lost

Laurina22, nepoznam, avsak svoje hodnoty nezakladam na okoli, ktore je medialne tak zgumovane, ze uz nie je co gumovat :)

Moji rodicia nevykonavaju cistu pracu (tym nemyslim ze su mafiani, ale to ze pracuju manualne). To iste rodicia mojich rodicov.

Nie som rozmaznany. Nie som manazer, nie som robotnik, no nemal by som problem "prekusnut" to ze moja zena BY bola bud:
1. manazerkou niekde v nadnarodnej spolocnosti
2. predavacka na trhu
3. nezamestnana
4. chudobna
5. bohata

proste ? zalezi na tom? podla mna nie absolutne (len trosku, kazdy pripad moze byt individualny)

Tym neutocim na TEBA, ale na NAZOR (ale nie tak tvoj, len vseobecne)

Jedna pointa je v tom ze nepoznam vela lidu, ale URCITE existuje taky priklad. a dalsia pointa je hlavne v tom, ze to ze je manazer dnes, neznamena ze bude zajtra a ta nalepka na hrudi, ci vysacka na krku, alebo cokolvek to je ho manazerom este neurobi :)

Ale uz len z principu. Moze byt "robotnik" alebo "predavacka" a nie je robotnik ako robotnik alebo predavacka ako predavacka. Moja mama bola tiez predavacka jedneho casu, na polovicny uvazok. Inac je vyucena ako kvetinarka, ci take nieco. Nemala velmi na vyber, kedze ma dve relativne chore deti, o ktore sa treba postarat aj inak ako do nich hadzat mince ako do prasiatka kde sa setria mince atd...

A napr, ak by som bol nejaky brutalny manazer na vysokom poste a moja zena by len tak z haluze chcela pracovat ako predavacka, zakazem jej to ?