ženy, je podla vás dôležité čím sa chlap živí?

lost

Laurina22,
nj, ale ak by chcel robi SBS cely zivot, tak je to mozno take divne..
jedine ze by tam existoval nejaky karierny postup :)

ale zase, na SVK je doooost lud ico robi nieco len pre pohodlie.. resp, nesnazi sa postupovat.

a prave preto to mozno budes mat lahsie ty :)

(tj, i ked zakerne, ale kazda minca ma dve strany, hold svet je kruty)

jajka001_

tak ide hlavne o tie osobnostne rozdiely, preto sa nedavaju vacsinou dokopy ludia z "vyssich kást" a "nižších" :)) oficiálne nie su ale vsetci vieme ze existuju. je to o tom
ze obycajne zeny ktore neskoncili ani zš, lebo take obyčajne skoncia ako celozivotne upratovačky, tie si nemaju o com pokecať s ľudmi ktori manažuju nadnarodny podnik.
muzi ktori pracuju ako sbs cely zivot obycajne tiez neboli v skole velmi uspesni, preto vykonavaju tuto pracu, na ktoru netreba extra kvalifikaciu, keby mali na viac, idu za lepsim, lebo ved to ani nie je velmi dobre platene miesto.
urcite to nie je prestizne ani sexy povolanie, lebo o tom je tato tema :) co ale neznamena ze sbs muži ženy nemaju, len sa na nich tak nevrhaju ako na inych, lepsie zabezpecenych. uprimne, ak by mali velmi vysoky plat, zenam by bolo jedno, ci je to sbs alebo nie. hlavne ze zarobi. nie vsetky samozrejme, len tie co idu skor po peniazoch ako po osobnosti.
a na druhej strane,napriklad su aj vš vzdelani ludia co chodia robit upratovačky do zahraničia
alebo poznam jednu pani s vš na dochodku, co upratuje - co je na tom, peniaze su peniaze, ak ich nema, ide si ich poctivo zarobit. proste netreba ludi zbytocne skatulkovat, ale aj tak to vsetci robime.

lost

nemyslel som ze 'sexy' ale ze .. skusal som hladat foto, ale nenasiel som, ale jeden z tych 2-3 co stale stoja tam kde casto chodim, tak sa strasne podoba na jedneho SBSkara z filmu, taky "knírek" alebo co a ten vyraz :D
PS; odhadujem ze pracujes s papiermi :)

Laurina22

Cinni,ale aj ja som od 15-tich rokov brigadovala a robila,co bolo.Teraz robim to,co robim a chcem ist vyssie,samozrejme.Ja stale zdoraznujem,ze by mi to vadilo,ak by robil SBS cely zivot...

cinni

ja takych ludi poznam nie jedneho,..ale strasne vela.. ja som pocas vysky robila ako fretka.."podradne prace" robila som casnicku, promoterku, predavacku,..dokladala tovar aj v uz spominanom tescu, lebo mi bolo trapne pytat peniaze od rodicov, ked som uz davno nebola zasrana.. pred skoncenim vysky som si vyplaty odkladala a setrila, lebo som vedela, ze to nebude lahke..mala som starsie spoluziaky, ktore boli aj rok bez prace, lebo nebudu predsa inzinierky robit za 400-500 eur!!!!! po skonecni vysky, u mna dobra praca v nedohladne, tak som zacala robit co sa dalo,..a tak som sa postupne dopracovala na "mensi" manazersky post..a preto, ze som si presla roznymi profesiami, viem veci lepsie riadit a vidim trocha aj do "zakulisia"... Moje spoluziacky su niektore stale nezamestnane, lebo v CVcku nemaju ani Ň,..ziadne pracovne navyky,... ale taki chudaci mi tym padom nezaberali miesto a dokazala som si cestu pomaly ale isto vydlazdit..

Laurina22

Lost,nie som dobra v odhadovani ludi...Ale mas pravdu,suhlasim,ze cloveka nie vzdy odhalis podla zamestnania a naopak.

Ale ak chces,skus odhadnut ty mna:-)