Rychlejsi rast vlasov - zihlavovy sampon...

petrenka12

Ahojte, pred 5 rokmi som si začala farbiť vlasy a dosť som si ich žehlila takže mi zredli a boli neskutočne zničené, nerástli. Začala som používať žihľavový a alebo lopuchový šampon od značky Alpa. Samozrejme som si postupne prestala žehliť vlasy. Začala som si farbiť vlasy kvalitnými farbami loreal preference alebo olejove syoss. Pri umývaní používam kondicioneri elseve. Raz za čas si spravím masku na vlasy z kokosového oleja. Zbytočne ich nazaťažujem sprostostami na vlasy. Dala som si ich prestrihať a teraz mi rastu dost rýchlo aj 3 cm za mesiac a konečne ich mam zdrave a leskle :)

Verča11

baby ja mám také zničené vlasy a lámu sa mi strašne.. Za tie roky čo som si farbila vlasy som zistila, že prirodzene zdrave vlasy sú najkrajšie. Už len čakám, že mi vyrastú tie moje. A tiež si umývam vlasy žihľavovým čajom a určite si myslím, že aj keď mi z toho možno nebudú rýchlo rásť vlasy tak je to určite lepšie ako si dávať na seba masky a predražené šampóny. Áno, budete mať z toho lesklé vlasy ale to všetko vlasy zaťažuje a budú len horšie a horšie. Preto som si aj kúpila šampón od Alpy :) čisto prírodný...

simka111

ja som si tiež začala vlasy po umyvani preplachovať prhľavou a vlasy su naozaj zdravšie, lesklejšie a celkovo vyzeraju lepšie, dufam že pomože aj na rast vlasov

bondi s.

ja si asi 2x do tyzdna vlasy preplachujem silnym zihlavovym cajom.utrem uterakom a necham volne ususit.je to lacne a vlasy su zdravsie(podla mna...)

luna88

Mna pomohol z tychto dvoch pripravkov sampon revita a kupim si ho zas lebo ako to tu tak citam, zatial nie je lepsie riesenie. -odkaz odstránený-

pepa1493

ja ho pouzivam cca pol roka aj s tou vodou aovela rychlejsie mi rastu vlasy ..viem to porovnat podla toho ze som mala ofinu zastrihnutu dorovna a teraz ju mam o 10 cm dlhsiu jak normalne :) a vlasy nemam strihane rok a pol a nemam ani jeden rozstiepeny koncek neviem ci je to samponom alebo genetikou

Lulu25764

Ahoj.Rast vlasov je geneticky.Ale aj tak sú rôzne prípravky , ktorými dosiahneš, aby vlasy rástli rýchlejšie. Všetlijaké šampóny a počula som aj o liekoch. Možno skús obyčajný brezový alebo žihľavový šampón . Určite ty vlasy nezvečší o 10 cm. ale vlasy by mali rásť rýchlejšie.

kakta .s

vy sa tu hádate že vlasy tak rýchlo nerastú :) ja sa strihám minimálne 8x za rok a to pretože by keby som sa nestrihala tak už mám vlasy asi pod zadok :D.Mne strasne rýchlo rastú vlasy a kaderníčka hovorí že ich mám zdravé a krásne :) vhodné do reklamy :)

valika 10

do leta 10 cm ? no to asi nie ... ale uz ked pisem tak mam velmi dobru skusenost s cesk. vyrobkami VLASY S a VLASY K dlhodobejsie sa musia uzivat ale pomahaju..vyhodne ich nakupujem na tejto stranke

www.zdravie-imuno.sk

inac dobra stranka aj int. obchod ... radi aj poradia staci im zavolat alebo napisat..