chcem aby mi rychlejsie rastli vlasy...mate niekto skusenosti so zihlavovym a brezovym samponom + voda dixi...chcem to zacat pouzivat aby som do leta mala aspon o 10 cm dlhsie...ak niekto s tym mate skusenosti napiste dakujem
Rychlejsi rast vlasov - zihlavovy sampon...
blink_182
zihlavovy smejd ???
smejdy by som nazvala tie chemicke sajrajty v drogeriach . nehovorim ze im z toho narastu vlasy ale aspon ich budu mat zdrave a nebudu im vypadavat , zato ze to stoji malo to musi byt smejd ?!
genetiku neovplyvníš... keby hej tak by si ľudia asi nedávali predlžovať vlasy nie? najedli by sa tých vaším zázračných tabletiek, umývali si vlasy žihľavovým šmejdom a kaderníčky by nemuseli skoro vôbec pracovať... sa zamyslite nad tým aké blbé otázky sa tu pýtate... jasné že vlasy ti z toho rýchlejšie nenarastú... si to len nahovárate lebo je vám ľúto peňazí ktoré za tie výrobky dáte...
Ja pouzivam žihlavovy šampon dixi aj zihlavovu vodu dixi a myslim ze to pomaha...vlasy mi trocha narastli..len trocha ale narastli :D
pocula som ze to pomaha
ahoj ja to pouzivam .. brezovy sampon aj tu vodu, ale zatial len taky mesiac tak dufam, ze to zaberie :D