chcem aby mi rychlejsie rastli vlasy...mate niekto skusenosti so zihlavovym a brezovym samponom + voda dixi...chcem to zacat pouzivat aby som do leta mala aspon o 10 cm dlhsie...ak niekto s tym mate skusenosti napiste dakujem
Rychlejsi rast vlasov - zihlavovy sampon...
do leta o 10 cm? :DD nebud smiesna preboha. vlas za mesiac narastie priemerne o 1cm tebe by museli rast rychlostou 2,5cm/mesiac a to by bolo riadne scifi keby niekomu tak rychlo rastli vlasy :DD. a to ze budes pouzivat nejaky sampon urcite nepomoze na korienky vlasov aby z nich vlasy rychlejsie rastli. a keby aj nieco nahodou take existovalo tak urcite by to nezaberlo po tyzdni ci mesiaci ci po pol roku a ani nie v takej miere ako by si si zelala
do leta o 10 cm??? Veď toľko Ti narastú za rok alebo za 10 mesiacov...to sa nedá!!!
Rast vlasov je dany GENETICKY. S tym clovek nic nenarobi.
Kazda z nas ma asi svoje vychytavky z vlasovej kozmetiky, ktore nemusia byt tie naj pre niekoho ineho.
Ja sama mam z vlasmi problem ako kazda druha zena, ale viem sa uz o svoje vlasy starat a to je jedine co im pomoze. Vyziva by mala ale skor prichadzt z vnutra (strava+ doplnky) ako zvonku.
Mne pomaha Vichy sampon, hoci som pocula uz aj negativny ohlas, rovnako dobry bol i Fitoval, teraz pouzivam uz len Frctis na farbene vlasy. Z doplnkov su najdolezitejsie aminokyseliny, panthenol tablety a zinok.
Na zabaly je vhodna Panthenol pena (premasirovat i koreinky, urobit zabal +nechat posobit), na ponicene konce regeneratory, kondicionery, ci masky. Ale dobru sluzbu urobi i olivovy olej zmiesany so zltkom. Vynikajuci je zihlavovy odvar s troskou octu, ci par kvapkami citrona, ale odvar nezmyvat, tym sa preplachnu uz umyte vlasy a nasledne bezne vysusia.
A prosim, nevadte sa tu o konkretnych vyrobkoch, ci su, ci nie su smejdy, vsak kazda mame pravo napisat, co si myslime,ze nam pomaha a je na vasom uvazeni, ci to budete pouzivat, ci nie.
Sama by som vedela poradit toho viac, nakolko som chodila aj do trichologickej vlasovej poradne, ci z praxe na koznej klinike, ale teraz sa ponahlam, tak skor nabuduce, ak by niekto nieco potreboval.
monika-xxe - no sorry moja ale toto ma "pobavilo"... za to že napíšem že žihľavový šampón je pre mňa šmejd tak som hneď chlap? :-D pre tvoju informáciu som žena :-)
podla mna su vsetky sampony rovnake :D aspon tych 80 % :) ked mas raz znicene vlasy nepomoze ti sampon a kondicioner ani za 200 eur :) len noznice, a co sa tyka rychlejsieho rastu, no, velmi pochybujem ze to zrychly rast :) to by ste museli sledovat a merat aspon 3 roky ci sa zrychlyl rast :D no a pochybujem, ze su ludia kt. sa 3 roky nestrihaju, teda aspon konceky. DIXI je fajn, aj ja som ho pouzivala, ale ZIADNE ZAZRAKY :)
zihlavovy sampon je super, vlasy si po dvoch 2 tyz. zvykli, ozaj boli otrasne, take vselijake, nijake, ako keby tvrde, a drsne, ale teraz su krasne leske, lahko sa rozcesavaju, nesmrdia mi, a to nic ine nepouzivam nic ine, ziaden balzam ani tuzidlo, ani gel...AJ JA SI DAVAM POZOR CO SAMPON OBSAHUJE, HLAVNA VEC NECH NEOBSAHUJE MILION BLBOSTI, KTORE VLASY LEN ZATAZIA
blink_182
mi bolo hned jasne ze si chlap...vy sa o vlasy nemusite starat tak ako mi zeny aby sme sa vam pacili tak na to nenadavaj ok?inac mate to lhsie nakolko muzom rastu vlasy rychlejsie ako zenam asi preto su muzi proti takymtom zihlavovym smejdom :D
tak sme sa nepochopili , prepac :-)
ja ho pouzivam koli padanu vlasov a velmi mi pomohol , je pravda ze vlasy su po nom suche a smradlave ale kvalitny balzam od kadernicky to spravi :-)
áno pre mňa je to šmejd, a to nehovorím preto že je to lacné... ale vlasy sú potom fakt otrasné...
a chemicke sajrajty v drogeriach? také nepoužívam :-) vyberám si z lekárne a dávam si pozor aj na zloženie :-)