Splniť si sen

Príspevok v téme: Splniť si sen
asdfg

Snívam o tom že budem mať 50kg.. so vysoká 163cm a vážim 57kg. Takže chcem schudnúť tých 7kg. Jedálniček som zvolila takýto:
R:figureta
O:cottage cheese zo zeleninou alebo špenat z vajcom alebo dusena brokolica
V:nízkotučný tvaroh z uhorkou

alebo
r:figureta
O:ovsene vlocky z nizkot. mliekom
V:3plystirenove chleby s uhorkou

chcela som len vedieť za kolko by om mohla takto schudnut ??

angelička

presne ide o tu energeticku hodnotu. ano možeš sa citit prejedena, ale kolko ti to vydrži? hodinu? max dve a potom si hladná ako vlk. má sa sice jest častejšie, tzn, každé tri hodiny, ale určite nie na obed len cottage s uhorkou.
to je uplna slabota a okrem toho bielkoviny ako cottage sa maju jest pri chudnuti večer.
Ty sa chceš akože takto stravovat celý život? myslim, že určite nie, a akonáhle schudneš a dáš si niečo s väčšou energetickou hodnotou, tak okamžite priberieš. Je to skoro ako hladovka, zelenina a ovocie. Na obed ked už tak si si mala dat nejaký zeleninový šalát so zemiakmi, alebo rizoto, alebo nejaké mäsko so zeleninou. Potrebuješ predsa aj nejaké sacharidy.
Nehnevaj sa ale je to skoro ako hladovka

Sisi1357

UHORKA A COTTAGE NA OBED JE MOC MALO, NEJDE O TO CI SA citis plna ale o to ci si prijala aj dost energie obed uhorka a cottage je moc malo vypomsti sa to jo jo efektom

asdfg

ale akou hladovkou?.. ved zeleniny možem zjes kolko chcem-z nej sa nepribera, ked som mala na obed jednu vacsiu uhorku s cottage cheesom tak som bola dobreže nie až prejedena takže URČITE NEHLADUJEM a pijem aj dosť vody

Viem že nemusim veľa zhadzovať, možno by mi stačilo aj tykých 5kg k spokojnosti ale 7 k totalnej:) tak držte palce dufam už o par tyždnov (hadam do mesiaca) budem pisat že sa mi to podarilo a aka som spokojna:)

User_37597

jaj a len pre info..prve co ide dole je voda..a vodu chudnut nemozes do nekonecna..predpokladam ze nemas sunky take ze sa ti prelievaju cez gate takze ty by si potrebovala len vyrysovat urcite partie..a dalej nejake ubohe cvicenie na stroji ti tiez nepomoze.tym rysujes vzdy len jednu partiu,takze rada znie potrebujes nieco kde zapojis kazdu cast tela a tym je napr: zumba.alebo aerobik ale skor zumba.a veeela vody.

angelička

akože iba ranajky obed a večera? a kde si nechala desiatu a olovrant???
akože pravdepodobne schudneš, ale vaha pojde dole len prvé týždne a potom sa zastavi, lebo telo si začne ukladat aj to málo, čo dostáva.
no jest každé tri hodiny sa odporuča preto lebo to funguje, ak chceš schudnut, tak musiš jest. Menej ale často 5 krat denne.
ked dávaš telu jedlo 5krat denne, tak ono si to zapamata a vie že tu potravu stále dostane a preto si nepotrebuje nič ukladat. Ale ked mu dáš najest len 3 krat denne a ešte k tomu tak slabo, že len jogurt na ranajky, pričom na ranajky by sa malo jest najviac, tak sice na začiatku schudneš, ale potom si telo začne ukladat tuky aj z toho mála na horšie časy. neverim tomu, že sa budeš takto stravovat celý život a akonáhle začneš jest trochu inak a viac, tak telo priberie.
takže preto sa odporúča jesť každé tri hodiny. Načo sa týrať, ked to ide zdravo. Daj si na ranajky nejake celozrnne pečivo so zeleninou a ačaj a jogurt si nechaj na desiatu alebo olovrant.
a cottage je najlepšie jest na večeru po cvičení, lebo su to bielkoviny.
A samozrejme treba cvičit.
7 kil sa da v pohode schudnut za necele dva mesiace pri zdravej strave a cvičeni.

iwus93

asdfg: no problém je v tom že sa nemôžem spotiť velmi zato nemôžem cvičiť, lebo mi tam nalepí na chrbát dajaké pásiky...takže takých 10 min by som chcela ráno nalačno, pokial sa nezačnem potiť

iwus93

asdfg: ja cvičievam na orbitreku tak 3-5 x do týždna 30-45 min. ako mi to vyjde, a teraz som začala brať v stredu tie tabletky CLA, lenže v pondelok idem na jedny testy a potom počas týždna nemožem cvičiť, tak neviem či ich mám vysadiť alebo brať ked cvičiť nebudem