Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Splniť si sen

Príspevok v téme: Splniť si sen
asdfg

Snívam o tom že budem mať 50kg.. so vysoká 163cm a vážim 57kg. Takže chcem schudnúť tých 7kg. Jedálniček som zvolila takýto:
R:figureta
O:cottage cheese zo zeleninou alebo špenat z vajcom alebo dusena brokolica
V:nízkotučný tvaroh z uhorkou

alebo
r:figureta
O:ovsene vlocky z nizkot. mliekom
V:3plystirenove chleby s uhorkou

chcela som len vedieť za kolko by om mohla takto schudnut ??

WR

Ak chces chudnut, a schudnut rychlo, jedz iba zeleninu... samozrejme ze potrebujes bielkoviny atd.--- takze fazula, soja...
ak budes jest cottage chees.. neviem ci schudnes :D

majkaaa

Možno schudneš,ale len dočasne,za krátky čas to budeš mať naspäť aj s "DPH". Treba jesť viac,pravidelne 4-5x denne a makať na sebe cvičením.

iwus93

tak možno sa mi to zdá v zrkadle že mám väčšiu riť oproti horajšku ja neviem :D nechcem byť anorektička :D dúfam že sa to nezačína tým pohladom do zrkadla

iwus93

neviem, pre mna je obvod stehna 52 vela, chcela by som menej, ked vidím niektoré moje spolužiačky tak sa mi chce plakať :/..mojmu priatelovi sa páčim to je hlavné ale sebe moc nie ... a máš aspon väčšie prsia no nie? :)) radšej väčšie prsia a zadok, ako prsia malé 2 a divný zadok oproti tomu :D

asdfg

iwus ved to máš super naco chceš chudnut pre boha..?
ja mam miery- 88-66-96 a obvod stehna asi 54:( to je už co povedať

iwus93

asdfg: a aké máš miery?
ja mám: 83-65-90..podla mna to mám divne rozložené ale nevadí :D
obvod stehna mám 52 cm na začiatok by mi stačil 50 cm a keby to šlo potom ešte dole

iwus93

volajú sa CLA Tonalín, sú z Ameriky, a neviem kolko stoja, priateľ ich objednával ešte ked sme sa nepoznali a ani ich velmi nedobral, lebo tam asi chýbalo 13 a je ich tam 90..bral aj L-Carnitin