Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Splniť si sen

Príspevok v téme: Splniť si sen
asdfg

Snívam o tom že budem mať 50kg.. so vysoká 163cm a vážim 57kg. Takže chcem schudnúť tých 7kg. Jedálniček som zvolila takýto:
R:figureta
O:cottage cheese zo zeleninou alebo špenat z vajcom alebo dusena brokolica
V:nízkotučný tvaroh z uhorkou

alebo
r:figureta
O:ovsene vlocky z nizkot. mliekom
V:3plystirenove chleby s uhorkou

chcela som len vedieť za kolko by om mohla takto schudnut ??

asdfg

iwus ako sa volaju tie tabletky?

NO ja viem že ja niesom tučna ale schudnut chcem lebo niesom ani chuda, chcem mat pekne stihle stehna a brusko .. ideal je pre mna tých 50kgtakže 7dole ouu

iwus93

ja mám 165 cm 51 kg a chcem schudnúť na začiatok také 3 kg, potom ešte 3 kg..chcem 45 kg, možno sa vám to bude zdať málo ale ja som taká postava hruška...priatel mi dal aj tabletky na chudnutie (čo som ja chcela, jemu sa páčim taká aká som), čo bral on a schudol 4 kg za 14 dní ale on mal aj menšiu nadváhu, tak mne to pojde ťažšie

User_37597

nic v zlom ale podla BMI si v norme a ked zhodis na 50kg budes v podvahe...a tym uzasnym jedalnickom si akurat tak poseres zaludok a cele zazivanie..

Entoni

dievčata, prestante sa tyrat, jedze s rozumom normalne vsetko a zacnite intenzivne cvicit.. je to zdravsie lepsie a spolahlivejsie :)a beh, beh je zaklad.

asdfg

asdfno ved to. musim každe tri hodiny?nestaci rano obed večer? lebo mne to uplne staci a niesom hladna. a v om pomaha to vino?
dnes som mala
R. musli jogurt light
O. cottage cheese biely + dve paradajky
Večera bude: biely nizkotucny jogurt
okrem toho som vypila 2litre vody a 3kavy bez cukru

angina

preco kazdy radi jest kazde 3 hodiny?? to kazdy moze jest kazde 3 hodky?? lebo ja nie.. ja mozem rano pred deviatou, potom okolo 1 a az o 6 ked som doma z prace.. ci sa mam v praci opytat ci si mozem odskocit nieco zjest.. :)

Peterforyou

jedz malo a kazde tri hodiny.
Hlavne nevynechaj masso sem tam bo budes nervozna jak svina.
Nezabudni na vajce(napr. s pecenou slaninou) cize bielkoviny a zeleninu.
jedz malo a to na co mas chut a ako vravim,kazde tri hodiny.
A to naj...posledne jedlo MAX o 18tej a potom 0,2 dcl bieleho sucheho vina.
Budes zirat. a dakovat nemusis...rado sa stalo

asdfg

tak ty to máš v pohode, ked si aj vyššia..nemožeš mat nejaku zlu postavu. ale teraz je už vyhoda že zacina byt teplo tak sa už aj von da ist behat:) no cola a sladke napoje su veru zradne treba sa vzdat všetkeho takehoto a budeme mat postavičky ako lusk. nech už je to tu:)

angina

170 cm.. tak drzme si palce.. ja sa naozaj snazim.. prestala som pit colu asi pred mesiacom dvomi a to som jej vypila na litre denne.. prestala som fajcit pred 6 tyzdnami.. musim sa snazit viac a prestat s jedenim hluposti.. ale ja ci sa snazim ci nie furt mam tu istu vahu.. chodila som do gymu a nic, no asi som sa malo snazila.. ja uz neviem..