Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
čaute,tie vajíčka sa môžu vymeniť napr.za šmakoun,alebo cottage? nemám rada vajcia,dlho mi sedia,viem,ide o to,ale je mi z nich nanič,možno sa pridám,kto schudol,Tany,?
Dnes som začala skákať cez švihadlo :) som zvedavá ako zajtra vstanem s postele
ja som odštartovalaa :) teraz som mala mlieko a idem si spraviť čajík akurat :)
no baby, tak po tretom mlieku prisla na mna taka "ocista" , aku som uz dlho potrebovala. Asi preto, ze mlieko pijem malo, a toto je pre mna na jeden den privela.UF! este 2 pohare...no este ze nikam nemusim ist :)))
Ahojte kočky. Ja by som aj začala,ale zajtra idem na poľovnícky ples a tam budú podávať poľovnícke špeciality. Takže ja začnem až od pondelka.Budem rada až sa niektorá ku mne pripojí.Pekný deň všetkým....
Ahoj Tany, baculka...tak akooo?? odstartovali ste? ja ano:)
baby idem nato s vami :)
Ok, tak podme na to!!! hor sa na mlieko:) sa mi teraz hovori, ked som prave dojedla...
Viki tak ideme do toho? Zajtra štartujeme!
ahoj Tany, :))) uz davno som sem nepisala....ja som momentalne v stadiu uvazovania o nejakej diete, ze ci zacat, ci od zajtra, ci od pozajtra... proste nie a nie uspesne odstartovat.Az mam z toho depky ako sa neviem ovladat.
Haaaadam by som aj zacala, pravdupovediac som sa od vianoc pekne zamastila, chcem zhodit aspon 5kg, to je MINIMUM, co znamena ze 8 by bolo paraaaaaaada a 10kg by bol IDEAL. No ale pekne po poriadku, po kilecku :))