Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
pokial chcete zhodit nejake kilecka, odporucam tieto dve najuspesnejsie diety na svete - -odkaz odstránený-
lela super daj vedieť ako sa ti darí ;)
super aj ja som dnes začala :) potrebovala by som dat dolu aspon 6-7kg
krupka a miriama vítam vás medzi nami, držím Vám palce aby ste to vydržali do konca, 13.dní predsa neni tak veľa aby sa človek nedokázal kontrolovať :)
Dajte vedieť aj ostatné baby ako sa držíte, nezabúdajte dnes je pôst žiadne mäsko ;)
Ahoj Krupka, pridavam sa k tebe, dvom nam to pojde lahsie :) uz dnes som zacala s mliecnym dnom, tak dufam, ze ho neporusim ako kazdu inu dietu :)
Ahoj Krupka, pridavam sa k tebe, dvom nam to pojde lahsie :) uz dnes som zacala s mliecnym dnom, tak dufam, ze ho neporusim ako kazdu inu dietu :)
Ahojte. Silviag a ja sa pridám určite po veľkej noci.
Silvia ja som si dala včera mliečny deň dnes mám druhý a hneď mám zo seba lepši pocit :) ešte dva chody a ďalší deň je za mnou :)
Ahojte kočky moje, ja som sa k Vám nestihla pridať,lebo som bola na školení v Nitre. Ja začnem ako pred rokom po Veľkej noci a to 10.4.2012. Až sa bude chcieť niekto pridať, tak budem rada. Ináč vám všetkým držím palčeky v chudnutí a mrzí ma,že som to s vami nestihla.