Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
ahojte, vidim, ze uz dlho ste tu nepisali :) zrejme, ani nie je o com. nedari sa chudnut :( nevadi. o tom to je to dietovanie, ze raz sa dari a raz nie... tak ale vzdy si musime povedat, od pondelka zaciname :) drzte sa a dajte vediet ako ste prezili tento tyzden :)
Nicolla oni držia 13 dňovu o 5 dnovej som im nepovedala :)
Čaute baby.. Diétu držím už druhý deň..:-)) No to mliečko, každú 1,5hodinu...Fúúú..ale držím sa, teraz si idem kúpiť tie sušené slivky..:-)) a vám to ako ide už druhý deň,? držte mi palce, aby som do piatku vydržala.. ináč baby.. vy držíte tú 5-dňovovú alebo 13-dňovú diétu?? Držte sa mi krásne..
Ahoj Tany a Ivka som rada,že nie som sama. Držkajte sa......
silvia a ivka som rada že ste sa k nám pridali :) spolu to zvládneme :)
Ahoj Tany a ostatné chudnúce kočky.Ja tiež dnes začínam znova,lebo sme mali rodinnú oslavu prvé sväté príjmanie dcérky Terezky a samozrejme sme piekli kačky a tomu sa nedá odolať.Takže dnes mliečko. Držím palce ....
mňam mňam druhé mliečko :)
Tany....Nikoll....možem sa k vam pridat ani ja som nezvladla a som od pondelka doma tak skusim sa dat nato.......aspon tych desat dat dole.....