Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
myslíte že pri pravidelnom 3hodinovom jedení malých porcií sa dá schudnúť,aj keď to nebude zrovna najzdravšie?
príklad dnešného jedálnička:
10:00 : musli s bielym jogurtom a 3marhule
13:00 : rajcinova polievka so smotanou a spagety s morcadellou
16:00 : jablko
19:00 : zatial neviem čo,ale niečo bude :)
Tany ved ja viem, ze si ju drzala, ved uz od marca 2011 ako vidim hore :) ja len som pisala to, ze naco drzis tuto dietu, ked dokazes jest male porcie jedal kazde tri hodiny :) ja to nadokazem a preto musim drzat tuto dietu :)
mirka ja som ju držala nemusíš mi hovoriť :)
Ano a podla mna aj uz si mozno navyknuta jest kazde tri hodiny a mozno to co si tak tazko schudla ti nedovoli v case ked nechudnes sa "prezierat".
Mozno ze aj schudnes takymto sposobom a nemusis ani drzat tuto 13 dnovu :) Ale zase ide to rychlejsie 13 dnovou.
mirka ja sa najem tak ako vždy.... teda každé 3 hodiny po troške ono to aj preto už nejde tak ľahko dole ako pred rokom.. ale vydržím :)
Tany este zajtra si nieco dobre daj na jedlo, nieco co ti bude chybat potom 13 dni :) a tych 5 kil das dole! :)
ja mam dnesny den celkom uspesne za sebou, ale tak este mam 4 hodiny pred sebou :) ale je smutne, ze sa tesim uz na zajtrajsie ranajky :)
ja sa mám super dnes sme mali oslavi MDD tak super, už sa teším na pondelok :)
ahoj ivka, dobry vysledok, ale asi mas pravdu treba sportovat. Aj ja sa snazim teraz behavat, tak uvidime aka bude moja vaha po 13 dni. Drzim palce na statniciach , mna cakaju az koncom juna.A ked pises, ze sa po 13 dnoch najes, tak co ti najviac chybalo pocas tych 13 dni? :)
Silvaq a Tany ako sa mate?
tak mne dnes končí 13. deň :) konečne. zhrešenia boli len minimálne. váha klesla o 3,5 kg. išla dole len ten prvý týždeň,kým som sa aj hýbala,potom už nie,keďže som celé dni len presedela na zadku nad knihami. ale zajtra sa konečne najem :D cez prázdniny by som chcela znovu 13 dní,už aj s pohybom,no uvidím ako to vyriešim keďže v robote nemôžem jesť každé 3 hodiny...no nejak to vymyslím. ale vám držím palce v pokračovaní ;)
a nezabudnite na 6.6. :) mám štátnice tak silno na mňa myslite O:) Ďakujem :)
Ahoj Silvag, dakujem celkom sa mi dari :) vaha sa pohla, som rada, ale stale si vravim kazdy den potom, ze uvidim na druhy den, ci sa mi nieco nevrati na vahe :)
Jooj deticky.. tak treba vymsliet nejaky program a pohladat ci nie je v nejakom muzeu pre ne vytvoreny ak si z mesta alebo v kulturnom dome. A ten vyletik im treba slubit na druhy den ked bude pekne.