Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
Ivka, Miriamka ako sa vám darí?
U nás strašne prší.... a práve na MDD.Deti sú veľmi smutné,lebo mali ísť na výlet......
Ivka aj ja ti gratulujem k schudnutiu....Ach jaj aj ja chcem tak schudnúť. 6.6. si určite na teba spomenieme všetky, ty si šikovná a určite to zvládneš....
ivka gratulujem, ja potrebujem dať dole 5kg tak dúfam že to zvládnem :) a dám dole
Silvia už mám aj ja vytlačený no nemám ho na chladničke aby chlapi nevedeli....
ahojte :) no ja už mám dneska 11 deň :) ale v 9. som trošku porušila.malo byť len mlieko,no mala som aj ovocie :/ ale nemyslím že by to nejak moc vadilo. blížili sa mi moje dni,tak som rada, že to nebola čokoláda + budúci týždeň mám štátnice, tak sa aj celkom čudujem že ešte nezajedám stresy. inak keby ste 6.6. nemali čo robiť,prosím myslite na mňa silno O:) ďakujem.
a inak dole mám už 3,7kg
Ja ho už na chladničke mám.....
silvia ja nemám žiadne výhovorky teraz mám voľno tak mi to vyhovuje, vytlačím si jedálniček vacapím na chladničku a je to :) už sa teším moc moc moc
Silvaq, ty mas 40 a 65 kil? tak ja v 40rokoch budem chciet mat taku vahu :)vazne. super. Ale tak viem ze sa urcite citis zle, ze mas trocha nadvahu, ale podla mna zeny okolo 40 a mozno aj vekovo starsie, lepsie vyzeraju ako tie vychudnute zeny.
Zacala som byt hladna ked si napisala o tom mäsku so zeleninou :) inak ty sportujes popri diete? Viem, ze je tazke si najst cas ked sa musis starat o rodinu.
Tany tak začíname od pondelka a žiadne výhovorky ideme naostro....
Miriamka neboj budeme vás určite podporovať - teba aj Ivku.A vôbec ako sa jej darí už sa dlho neozvala.Na opekačke si budem dávať pozor,budem jesť iba mäsko a zeleninku. Miriamka to mi hovor,že teraz po 40tke idú ťažko dole kg. Veď pred 8 rokmi som ešte mala 52 kg a teraz úctihodných 65. A nie a nie to dať dole. Krásny deň vám všetkým a držkajte sa........
Silvia áno áno od pondelka ideme nato :) už sa teším
Zeny,takze my ostatne budeme do pondelka bez podpory tu na internete? :)
Aj ja som mala grilovacku pred 4 dnami a to bol taky spustac žrania, ze som zjedla vsetko co som videla :) Takze Silvaq dufam, ze nepriberies vsetko :( lebo tazko to ide dole, ale naspat to ide rychlo :)
Ivka, bobojjj dufam, ze sa drzite. Hlavne Ivka, lebo mas pevnu volu :)