Horor
....prečo ja neraňajkujem? Moja teoria, čo sa nemusí zhodovať s inými teoriami, vychádza z informácií z netu a kníh ázijskej medicíny/orgánových hodín organizmu . Príklad: Srdce má najväčšie zaťaženie medzi 11:00 až 13:00, kedy je najviac teplo. Napríklad vtedy taliani majú siestu. Konkrétne žalúdok má svoj čas 7:00 až 9:00. Mne osobne z toho vychádza, že keď nemám namáhať srdce počas jeho hodín, prečo by som mal zaťažovať žalúdok. Ráno len pijem čistú vodu. Prvé jedlo mám na obed. Do prázdneho žalúdka a čriev sa potom zmestí viac jedla a to bez pocitu prejedenia, takže kým pôjdem spať môžem natlačiť koľko chcem alebo vládzem. Cez noc sa potrava trávi a doobeda telo funguje na pomalých cukroch, z ktorých mám viac energie ako z rýchlych. Prakticky to mám odskúšané pri dreve/metrovici s kamarátom 100+kg/190cm. Ja 70kg/173cm. On ráno jedol. Naložili, zložili a poskladali sme rovnako. O 12:00 už nevládal a musel jesť a ja som jedol až o 13:30. Okrem toho som chcel prebehnúť trasu 42km/dal som 32KM/, tak som júl-november raz do týždeň/dva/ bežal +-20km. Doobeda na lačno to šlo ľahšie, ako najedený poobede.
....jasné, že to nemusí fungovať na každej osobe, vzhľadom na typ postavy a zdravotný stav. Napr známa takto fungovať nemôže, pretože má reflux pažeráka a na noc by sa jej jedlo vylievalo späť do úst :).....Keď sa nedá inak, tak aspoň raňajkovať po 9:00.