doteraz som si navrávala že to je len ďalší z tých bludných proroctiev, ale zemetrasenie v japonsku vychýlilo zemskú os o 10 cm - tak ako sa očakávalo podľa proroctiev dokonca aj podľa vedcov,
začínam si trochu myslieť že čo ak na tom niečo bude? čo si myslíte vy? len mi prosím nepíšte že nie som normálna keď tomu verím, len ma zaujíma názor ostatných
Myslíte si že bude koniec sveta ?
pyrana ja sa k nej uz nevyjadrujem, nemusis sa bat..
ovecka to som sa aj ja pýtala už dávno
Ja uz si to pomaly aj zacinam priat nech je koniec.
Nemozem sa venovat tomu co ma bavi posledny pol rok,stale som chory.
Ked sa to nevyriesi zabijem sa aj sam.
podla akych proroctiev sa mala zemska os vychylit o 10cm?
Nieee moja ty si to tiež prečítaj ten článok čo som dala nižššie..vôbec nevravím o konci sveta.
keď som vytvárala túto tému nečakala som že sa to tu zvrtne takáto hádka medzi MatouBB a katuskou24
prestante sa vadiť, bože neurážajte sa tu :(
takže beriem to tak že MataBB neverí že by mohol byť koniec sveta a katusska24 možno hej
2 však ja som sa snažila civilizovane :)
ale keď to nejde, tak to nejde..bola otázka položená o konci sveta, ja som prišla s teóriou úplne inou, teda ani koniec, ani prirodzené zemetrasenie, tak už som spadla z mesiaca asi..:D Takže áno, čakajte koniec sveta sa blííííži keď to tak chcete počuť
dámy, vy ste tu spôsobili koniec sveta, tým ako sa tu nafukujete, až príde to vaše zemetrasenie a hneď ste vychýlené mimo...a čo, tak o tom civilizovanejšie diskutovať
mne tu nemusis kopirovat nazory inych..ja sa ta pytam na nieco ine ale nevadi
sama si pisala, ze ta zaujima nazor ostatnych...ked ti napisem svoj nazor, tak sa mi snazis vnutit tvoj nazor..tak naco to je akoze dobre? aby sme s tebou vsetci suhlasili a verili, ze bude koniec sveta?