doteraz som si navrávala že to je len ďalší z tých bludných proroctiev, ale zemetrasenie v japonsku vychýlilo zemskú os o 10 cm - tak ako sa očakávalo podľa proroctiev dokonca aj podľa vedcov,
začínam si trochu myslieť že čo ak na tom niečo bude? čo si myslíte vy? len mi prosím nepíšte že nie som normálna keď tomu verím, len ma zaujíma názor ostatných
Myslíte si že bude koniec sveta ?
gabo22: EJ prečo to pozitívne myslenie? :
Gabo22: ja sa nechcem urcite odstrelit :D len som sa pytala čo si myslia ostatný ale díky aj za tvoj názor
mataBB: lebo vtedy som nad tým nerozmyslala ked bolo to zemetrasenie v chile
ale nedavno som citala clanok o konci sveta a bola tam spomenuta zemska os a toto japonsko, tak preto som nad tym zacala uvazovat
Problem je len v tom ze privelmi rozmyslate nad niecim co aj tak neovplyvnite.To s koncom sveta,a nie z toho este mat strach,uplne zbytocne k zivotu.
Ine je co sa ovplyvnit este da myslim ako vy ako jedinec,ak to ale brzdi vas kazdodenny zivot,a ovplyvnuje to uz je o nom,a vy s tym nemozete robit nic.To uz je na gulku potom do hlavy.
Ale privelke rozmyslanie o nezmenitelnom a cloveku aj tak nezasahujucom do kazdodenneho zivita(praca atd.) sa teda odstranit a zmenit da.
a ked uz tu niekto propaguje koniec sveta 21.12 podla mayov, tak nech si najprv nieco o tom precita , ved mayovia ziaden koniec sveta ani nepredpovedali.....
mishelik ale ved pad dvojiciek.za to mozu teroristi..ved to co ma s koncom sveta? za to mozu ludia, nie priroda ani nejake vyssie sily
Neviem co sa tu riesi,ved ked to pride tak to pride,a v poslednej dobe by mi to ani nevadilo.
Sranda je ze z psychickych problemov som sa ako tak dostal za posledny rok,a zrazu mam posranu imunitu a okolo toho veci,a zo sporu je velke hovno.Malo veci ma rozhadze co ma rozhadzali aj sa menej bojim,aj takychto veci ako ma pyrana.A co z toho?!Velke velikanske hovno,mozem si sparat v zadku alebo v nose,a to co ma brzdilo v sporte volakedy je prec a prislo ine,takze nech aj pride co chce skapeme a bude!
Ľudstvo je absolútne slobodné ! Nik mu neprikazuje čo má robiť. Len s jednou podmienkou aby nerobilo zle , prírode a samo sebe.
Technicky sa vývojom vraciame späť, lebo sme obmedzení hmotou.
Prípad lietadla Concordu- lietalo cez 2000km a teraz po 40 rokoch Airbus ledva 950 km. Tak aký pokrok, keď ideme do zadu ! A v mnohých oblastiach iba degenerujeme prírodu !!
Stvoriteľ môže všetko zmierniť aj zemetrasenie !!!
Ale zaslúžia si to ľudia??, keď neustále robia zle !
Preto nemožno zvaľovať vinu na Boha, keď sami si robíme zle a nerešpektujeme dokonalejšieho, ktorý nám dal krásnu Zem, najkrajšiu spomedzi mnohých miliad
hviez a planét vo vesmíre.
Záleží len na nás či si zaslúžime jeho pomoc. Nový čas sa rýchlo blíži.
Je napísané - Zborte tento chrám a ja ho na tretí deň postavím.
Je tretie tisícročie a jeden deň v nebi je ako tisíc rokov na zemi.
Mnoho nešťastí bolo zmiernené aj oddialené, lebo niekto sa pokoril a prosil.
Dnes je málo prosiacich a veľa zlých ,preto pretiekla čaša nespravosti a musíme znášať čo si zaslúžime !Musí ľudstvo sa spamätať , inak to dopadne ako v proroctvách!!!!
11/9/01- padli dvojičky v NY
10/3/11- zemetrasenie, cunami v Japonsku
11/9/01 + 10/3/11 = 21.12.2012
Možno naozaj na tom niečo bude
pyrana ale stale si mi neodpovedala na otazku, ze preco si sa nebala takychto hrozieb, ked sa dosledkom zemetrasenia v chile vychylila zemska os o 8 cm