Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Myslíte si že bude koniec sveta ?

Príspevok v téme: Myslíte si že bude koniec sveta ?
Pyrana206

doteraz som si navrávala že to je len ďalší z tých bludných proroctiev, ale zemetrasenie v japonsku vychýlilo zemskú os o 10 cm - tak ako sa očakávalo podľa proroctiev dokonca aj podľa vedcov,
začínam si trochu myslieť že čo ak na tom niečo bude? čo si myslíte vy? len mi prosím nepíšte že nie som normálna keď tomu verím, len ma zaujíma názor ostatných

Pyrana206

mataBB - ešte som si nestihla prezrieť všetky príspevky, tak som si myslela že tvoj príspevok z 17:16 patril mne, tak prepáč ak som ti tým spôsobila nejakú ujmu ;)

katussska24

to je to isté ako si ty mne povedala ze odkial som spadla /v preklade to čo som ja tebe povedala na rovinu/ pa

Pyrana206

reakcie k
cotamdodat:
- aj keď síce veriaca nie som, musím povedať že s tebou súhlasím, čítala som že naša doba je doba materializmu kde vacsina ludi myslí len na seba, a možno tým že ľudia budú k sebe navzájom lepší by sa niečo zmenilo :)

Weva:
- lenže toto bolo najhoršie zemetrasenie v Japonsku po 1000 rokoch - preto ho tu spomínam, a preto sa vlastne spomína aj s koncom sveta a stačí si pozrieť správy

mataBB

katuska podla teba je to diskusia, ked mi napises ze som jebnuta? sa zamysli dievca..cau..uz sa nevyjadrujem k tebe

mataBB

pyrana ja som ti nenapisala ze si nenormalna, tak aky mas problem? ano, vychylila sa zemska os..vychylila sa aj ked bolo zemetrasenie v chile o 8 cm...bala si sa konca sveta? nebala..tak preco to robis teraz?

Pyrana206

mataBB - maťuška toto je fórum a fórum je na to aby sa v ňom diskutovalo, ak si si neprečítala len nadpis mojej témy a prvú vetu kde spomínam Japonsko a zemetrasenie, tak si si určite všimla že som v príspevku písala že nechcem vedieť či si niekto myslí či som alebo niesom normálna,
a viem aj o tom že zemetrasenia v Japonsku sú bežné,

katussska24

ty si s prepacenim naozaj je-nutá? Ja hovorím o konci sveta? Akože kde som to písala? Ja hovorím len o tom že je na to aj iná teória ako tá tvoja,ale ty si len svoje hudieš.. Alebo sa snažíš presvedčiť samú seba že je to všetko tak, ako má byť..- v súlade s prírodou? Tak idem sa ja odstrelit teda ako mi bolo povedané asi :D a ty si chod slahnut dačo či na čom to fičíš keď máš prehnané reakcie :))