doteraz som si navrávala že to je len ďalší z tých bludných proroctiev, ale zemetrasenie v japonsku vychýlilo zemskú os o 10 cm - tak ako sa očakávalo podľa proroctiev dokonca aj podľa vedcov,
začínam si trochu myslieť že čo ak na tom niečo bude? čo si myslíte vy? len mi prosím nepíšte že nie som normálna keď tomu verím, len ma zaujíma názor ostatných
Myslíte si že bude koniec sveta ?
aky moj nazor? ty si z kade spadla? ze zemetrasenia boli vzdy a aj budu? a ine prisordne katastrofy? to nie je moj nazor, to je fakt...a ze japonsko lezi na strete litosferickych dosiek a ze tam su zemetrasenia na dennom poriadku? to tiez nie je moj nazor! to tak je...
ked veris v koniec sveta, nech sa paci..chod sa rovno odstrelit a mas po probleme a neobtazuj tu ludi tvojimi teoriami, lebo tu akurat tak vystresujes niektorych slabych jedincov...ako keby niektori ludia nemali dost problemov, este zacnu riesit toto
skuste toto www.astro.cz ak na to mate cas a bunky :) zemetrasenia boli,su a budu,to nie je koniec sveta...
nevravim len o stranke ale o tej teorii a o tom ako prezentujes svoj nazor ako najmudrejsi a najspravnejsi. Mam tu teoriu najst na inej "doveryhodnejsej" stranke alebo..?
aky moj nazor? ze neverim stranke topky.sk? ved je to polovicny bulvar..
ale toto im vyslo www.topky.sk-
Mata som rada ze si presvedcena ze len tvoj nazor je spravny
verit stranke topky.sk je viac ako smiesne...
skuste toto www.astro.cz ak na to mate cas a bunky :) zemetrasenia boli,su a budu,to nie je koniec sveta...
boze ved si zas nerobte p-cu za to ze hovorim o jednej teorii ktora bola na nete..a prave preto ze su tam zemetrasenia bezne to mozu vyuzit,ale tak kazdy si urobi svoj nazor, ja sa nesmejem tym, co tvrdia, ze bude koniec sveta, ani tym, co neveria nikdy nicomu, lebo nikdy nikto nemoze vediet a zistit ako to vlastne je.
A ten clanok je tu:
www.topky.sk-
Peace :P
boze ved si zas nerobte p-cu za to ze hovorim o jednej teorii ktora bola na nete..a prave preto ze su tam zemetrasenia bezne to mozu vyuzit,ale tak kazdy si urobi svoj nazor, ja sa nesmejem tym, co tvrdia, ze bude koniec sveta, ani tym, co neveria nikdy nicomu, lebo nikdy nikto nemoze vediet a zistit ako to vlastne je.
A ten clanok je tu:
www.topky.sk-
Peace :P
Neviem,ale ked citam na nete,je to celkom mozne. Ved si pozrite napr.: www.earth.tym.sk mozno sa nieco dozviete. Ada