čaute ako isto viete tento week sa pisal monitor..ja som sa nanho učila cele prazdniny všetko som si opakovala prepočitala atd.Ale zlyhala som...25% z matiky ??? 5 z 20 prikladov dobre ? Znamku z matiky mam stale 2.Moje predstavy o Obchodnej akademii,su fuc.Neverim že sa tam dostanem s takymto vysledkom.Znamky z ostatnych predmetov mam same 1-2.Ach..
Monitor 2011 na 25% z matiky - psychicky na dne
fajn, ze ti zrak sluzi...myslela som to v dobrom...
zuzi, pytal sa na to niekto iny a teraz, preto som odpisala... nie som slepa, ze tato tema bola zalozena davnejsie
co uz: 10%? To si mala 2 priklady dobre? Ak teda stale ich tam je 20 celkovo, uz je to davno co som pisal ja :D to je dost bieda, kedze to nie je matika kde sa treba ucit ale logicky mysliet. Ja som to len tak kukal pred maturou a 90% prikladov sa dokaze z hlavy vypocitat za minutu :D
ja mam moitor z matiky len na 10 % a ze sloviny na 90% od matiky nezalezi tvoj zivot nemas byt preco zufala
Gb..., tak to si fakt dobry:D Ja som mal tak slabych ucitelov, ze dovi stara mama a to som chodil na gympel. Nula bodov. Viem len to, co som sa naucil sam.
pohoda ja som mal pred piatimi rokmi z matiky 100% a zo SJ 86% ci kolko :D to len tak som sa pochvalil :D
Ak mam byt celkom uprimny, tak ja by som teraz nechytil ani jeden bod, z nicoho, viem, bieda:D Ale mne to moze byt uz suma fuk, lebo som po skole..
marsmelon, bugina to pisala este minuly rok...