Monitor 2011 na 25% z matiky - psychicky na dne

Príspevok v téme: Monitor 2011 na 25% z matiky - psychicky na dne
bugina

čaute ako isto viete tento week sa pisal monitor..ja som sa nanho učila cele prazdniny všetko som si opakovala prepočitala atd.Ale zlyhala som...25% z matiky ??? 5 z 20 prikladov dobre ? Znamku z matiky mam stale 2.Moje predstavy o Obchodnej akademii,su fuc.Neverim že sa tam dostanem s takymto vysledkom.Znamky z ostatnych predmetov mam same 1-2.Ach..

marsmelon

zuzi, pytal sa na to niekto iny a teraz, preto som odpisala... nie som slepa, ze tato tema bola zalozena davnejsie

ano.

co uz: 10%? To si mala 2 priklady dobre? Ak teda stale ich tam je 20 celkovo, uz je to davno co som pisal ja :D to je dost bieda, kedze to nie je matika kde sa treba ucit ale logicky mysliet. Ja som to len tak kukal pred maturou a 90% prikladov sa dokaze z hlavy vypocitat za minutu :D

baly

ale bugina nic si s toho nerob i tak sa moze stat ze sa dostanes na tu obchodnu nikdi nevies co sa stane ale ja som uz nadne strasne sa bojim :(

baly

Twl...Ja sa tak strasne bojim monitora uz stredu ho pisem a bojim sa ze ho nezvadnem :( tak sa ucim jak sialeny no ale co spravim dufam ze napisem dobre :D

J111

Gb..., tak to si fakt dobry:D Ja som mal tak slabych ucitelov, ze dovi stara mama a to som chodil na gympel. Nula bodov. Viem len to, co som sa naucil sam.

J111

Ak mam byt celkom uprimny, tak ja by som teraz nechytil ani jeden bod, z nicoho, viem, bieda:D Ale mne to moze byt uz suma fuk, lebo som po skole..