čaute ako isto viete tento week sa pisal monitor..ja som sa nanho učila cele prazdniny všetko som si opakovala prepočitala atd.Ale zlyhala som...25% z matiky ??? 5 z 20 prikladov dobre ? Znamku z matiky mam stale 2.Moje predstavy o Obchodnej akademii,su fuc.Neverim že sa tam dostanem s takymto vysledkom.Znamky z ostatnych predmetov mam same 1-2.Ach..
Monitor 2011 na 25% z matiky - psychicky na dne
Nuž, ako dopadol monitor je vec jedna a aktuálne ako? Už si sa vydala? Máš aj deti a tak?
Ale aj tak si dopadla lepšie ako ja, ja keď si pozriem tú reláciu s názvom "šable", resp. "sto a jedna správna odpoveď" (nejak tak sa volajú), tak tiež si občas trochu poplačem. Ale čo už, blbí lidi, taky lidi, pán Boh ich má stejně rád.
Len sa neposer. Koho zaujíma ako si čo napísal ?
Ja som sa neučil vôbec a monitor pred pár rokmi som napísal relatívne dobre- 83 % Sj 70% Mat...Nechapem, ako tak primitívny testík môže niekto napísať pod 50 %...
Och môj bože. Zúfalí z Monitoru. Na Monitor sa ti môže každý vykašľať, tak isto ako na tvoju Maturitku. Učil som sa doma cez Leto a oni nechali prejsť idiotov čo nevedeli povedať po nemecky ani dve slová. Celý Monitor či Maturita je k hovnu. Aj s vysokými školami robia ľudia za pokladňami Tesca a iných veľkoobchodov. Vôbec sa s tým netráp. Radšej sa nauč cudzí jazyk a choď do zahraničia po strednej škole. Zober pár kamošov a urobsi lepší život.
Ahojte nedávno sme písali monitor a celkom som to pokzila matematika 44% a slovenčina 48% chcela by som sa dostat na obchodnu akademiu .... vysvedčenie som mala dobré tak neviem prečo som to tak pokazila.Bola som v poradá 19 aa berú 40 myslíte ak dobre napíšem prijmačky že by tam bola šanca ?
jozko123 - Ahoj, ja som mala monitor Sjl - 75% a Matiku 30% a som na obchodnej, k tomu mam matiku iba 2x do tyzdna a nie je ti tu vobec potrebna. A vsetko zavisi od primaciek na obchodnu.
Jozko123, ako vidis, tato tema bola zalozena v roku 2011. S absolutnou istotou ti mozem napisat, ze zakladatelka temy urcite na to vsetko zabudla, tak dva mesiace po monitore, ze zije spokojny zivot a prisla na to, ze su dolezitejsie veci ako percenta z monitoru. Skolu urcite uz stihla dokoncit a posledne co ju v zivote trapi je monitor :D Tak si daj nadych, vydych a chod dalej. Nejak to zvladnes. Treba na sebe zamakat, snazit sa efektivne ucit, vela pocuvat na hodine a nejak tym uz preplavas. Ale byt z toho psychicky na dne? Zakladatelka temy by ti vedela povedat, ze to nema zmysel....lebo su aj dolezitejsie a podstatnejsie veci v zivote :) Hoci chapem, ze teraz je to vrchol tvojho zivota a sveta...kasli na to :)
Ahoj pisala som monitor ktorý nedopadol podľa mojích očakavaní z Mat som mala 30% a zo Sjl som mala 48% teraz som zufala lebo neviem ci ma zoberu na obchodnu som na tom psychicky zle poradte prosim niekto každu odpoveď si važim ďakujem