Vyskúšal už niekto tento variant na imunitný systém aj na vyčistenie ciev...Ja som o tom čítala,no neviem či to mám vyskúšať,fakt nemá vedľajšie účinky?
30 strúčikov cesnaku + 5 citrónov
prosím Vás,možem mať z toho ranné hnačky,žltej farby?
Podla mna vyhodou takeho receptu je aj to, ze ho clovek mozno uz ani nebude musiet zopakovat:)
Ja som raz zjedol cesnak, lebo som mal vysoky tlak, ja som myslel, ze odpadnem, tak sa mi zacala krutit hlava.
Ja ked na mna niečo lezie tak si bežne dam aj 3 surove stručiky cesnaku naraz, mam urobenu aj cesnakovu vodku, rano si bežne davam polovičku odštaveneho cesnaku s vodou na prazdni žaludok.
Ked som počul o tomto recepte hned som vyskušal, varit to ale určite nebudem, aby som to cele nezničil, ani cedit to nebudem, nevyhodim predsa to najlepšie, dal som do mixera cely citron, 3 stručiky cesnaku, zalial trochou vody, premixoval, cele vypil a nič mi nebolo, aj stolica bola super, takže škodit to neskodi.
Teraz si idem toho urobit viac a dennu davku si dam tak cca 1 deci, nie 0,2 deci ako je v recepte, lebo ako sa vravi, v zdravom čreve zdravy červ.
Cesnak je dost agresivny, pokial ho jete vo velkom mnozstve a casto.Dokonca moze porusit crevnu fluoru,ale existuje doplnok vyzivy,ktory okrem cesnaku obsahuje tymian,ktory ukludnuje,tobolky nesmrdia a dokonca pripravok je vyborny proti plesni, kandide, streptokokom , parazitom a je ucinny aj na vysoky tlak-dava ho do normalu./blizsie info mozem cez meil-klikni na modracik/
Neviete citat?????? 2 cl denne. Iba cvaknuteho cloveka moze napadnut ze sa to ma vypit naraz..
Si myslim, ze lepsie je urobit si stary overeny rusky recept, cesnakovu vodku:
danielka, necitala som to co bolo pisane dole ....je to mozno to iste ,neviem .... zamerala som sa na temu co zalozila dita...
ostatne som necitala