mam okruhlu tvar a vacsi nos a potrebovala by som poradit aky strih vlasov by mi pristal. usimi odstavaju takze uplne kratke ich nemozem mat. len si neviem dat rady ako sa dat ostrihat a kadernicku mam sice dobru ale ked ona ma iny vkus na ucesy ako ja a jej napady sa mi nepacia. vie ma ostrihat perfektne presne ako jej poviem, len neviem co jej mama povedat. myslite ze ofina mi nos nezvyrazni? alebo aky stih bysom mala zvolit az vlasy vyzeraju hustejsie? nikdy nie som spokojna ked to necham len na kadernicku a sama uz neviem co vymysliet.
Aky strih vlasov?
elle..a co mam robit ja?mam okruhlu hlavu,vlnite dlhe (po plecia) a jemne vlasky,ktore odmietaju poslusnosti :(
Ups, tie pery: si nevšímaj, nejak mi to ušlo:-))
Ahoj sinka, záleží od toho či máš viečka padnuté vekom alebo prirodzene. Platí zásada, že pri takomto type očí sa treba vyhýbať perleťovým očným tieňom, a taktiež tmavým farbam, ktoré by ti oči privreli. Nepokúšaj sa príliš zosvetliť nadočnicový oblúk, este viac by si zdôraznila poklesnuté viečka. Očný tieň nanášaj po celom viečku trocha dalej od oka a vyššie nad oko, potom prejdi očn. tieňom popod dolné riasy aby si zdôraznila dolnú líniu rias. Tento krok nevynechaj. Do kutikov môžeš pridať svetlý očný tieň, tiež ho môžeš použiť tesne pod obočie. Dbaj na tvar obočia. Nezabudni svetlý korektor pod oči.
Pery:Kontúrovacou ceruzkou obkreslíme pery tesne ako končí pera, po tej línii, nikdy nie viditelne nad. Pri úzkych perách volíme svetlé farby. Konturka a ruž by mali byť v podobných odtieňoch, ceruzka o odtien tmavšia. Další krok- doplníme pery ružom a nakoniec nanesieme lesk, najlepšie do stredu pier. Vela stastia...
Pery:
Ahoj vločka k modrým očiam sa určite hodia hnedé očné tiene- zvírazňujú modré oči,ďalej- dymová šedá, zemitá hnedá, bledo fialová, ružová. Modrá farba ti pohltí tvoju prirodzenú krásnu farbu očí, takže sa neodporúča.
Volba farieb záleží aj od toho aký si typ, či jarný, letný, jesenný, či zimný...Zelám šikovné ruky pri líčení.
dajte sem fotky..lepsie sa to urči..nie?
elle,ako opticky zdvihnut padajuce ocne viecka?a zvacsit pery,aby to nevyzeralo ako od cokolady?totiz,kamoska tak vyzera a ja by som nerada,hoci tiez chcem tie pery -hlavne hornu rozsirit.
ahoj elle, ja by som sa ťa chcela spýtať, aké očné tiene sa hodia k modrým očiam...či v súčasnosti to je už jedno, alebo treba sa nejakým vyhýbať? ďakujem
Madlen, ja som vizážistka, takže kaderníčka by ti asi lepšie poradila, no ako ktorá. Skús také väčšie vlny ked hovoríš že máš chudšiu tvár.
dajte sem fotky..lepsie sa to urči..nie?
elle,prave ze nie som pri tele,skor kostnata aj v tvari mi tie kosti posobia vyraznejsie,ale iba zboku,spredu to vyzera normalne,tak plnsie,zboku hrozne kosti a prepadnute lica od kosti licnych ku kosti celustnej.
mozem si dat na odfarbene vlasy nejaku trvalu,aby som mala tie kucery alebo vlnky? aku trvalu,aby bola pekna,prirodzena a tiez setrny?