mam okruhlu tvar a vacsi nos a potrebovala by som poradit aky strih vlasov by mi pristal. usimi odstavaju takze uplne kratke ich nemozem mat. len si neviem dat rady ako sa dat ostrihat a kadernicku mam sice dobru ale ked ona ma iny vkus na ucesy ako ja a jej napady sa mi nepacia. vie ma ostrihat perfektne presne ako jej poviem, len neviem co jej mama povedat. myslite ze ofina mi nos nezvyrazni? alebo aky stih bysom mala zvolit az vlasy vyzeraju hustejsie? nikdy nie som spokojna ked to necham len na kadernicku a sama uz neviem co vymysliet.
Aky strih vlasov?
elle..mohla by si byt taka zlata..a na email mi poslat,co presne robenkas rano so svojimi vlaskami???ked si ich chces aspon nejako tak upravit?bo ja som uz zafala..su jemne,vlnite,ale nie riedke..ale inak ako tvoje :( moj email je sunnysweetie@azet.sk vopred vazne diky..som max zufala..a myslis,ze zehlickou si ich nepokazim,kedze su jemne..bo nechcem,aby mi vypadali :(((
Awi bohužial, ja mám tiež problematicke vlasy a musim vzdy vymyšlat co s nimy. Sú jemné, riedke a vlnité, tak si ich musím vyrovnávať a nie je to sranda každé rano. Genetiku neoklameme, len ju možeme vylepšiť :-)
mam doma takú kefu. a mám aj fúkaciu kulmu. musím ju každé ráno používať lebo mi nechcú pekne stáť vlasy. nie sú riedke. sú rovné a postupne ostrihané. ale dost neposlušné.
Cau awi, na neposlušnú ofinu nepomôže nič iné ako horúci vzduch alebo žehlička. Ja si ju každé ráno fúkam cez gulatú kefu a vyfúkam si ju vždy podla mojich predstáv. Nakoniec ju trochu prelakujem cca. z 10cm vzdialenosti, aby som ju nezlepila. Treba vážne zainvestovať do tej kefy(nie je drahá). Ja s nou dokážem doslova čarovať :-)
elle ja mam ofinu, takú nabok ale mam ju hroznu, nijako mi nechce stat. čo snou mám robiť?pomoc. vdaka
Prosím, a kludne sa ma môžeš spítať pokial máš nejasnosti alebo chceš poradit nejaké finty :-))
Ahoj janka, nerada by som tu dávala svoju mailovu adresu, pokúsim sa ti poradiť touto cestou.Ako si mi opísala svoje vlasy máš ich podobné ako sunny sweetie pod tebou, takže to isté platí aj pre teba. Neviem či ich máš tiež vlnité, ale ked máš gulatú tvár, vlnám by si sa mala vyhýbať, hlavne ked máš jemnučké vlasy. Používaj vhodné šampóny a po umytí peny na zväčšenie objemu. Stryhaná by si mala byť postupkou, aby sa ti zväčšil objem, a vlasy by nemali byť ani príliš dlhé, aby si ich nezaťažila, ale ani krátke. Cestička-na boku (nie uprostred) alebo jemná ofina tiež nabok. A odporúčam si zakúpiť žehličku na vlasy alebo si vlasy fukať cez hrubú(najhrubšiu) gulatu kefu fénom. Môžeš si ich aj trochu natupírovať na temeni. Je to iba sila praxe... Co sa týka make-upu, musíš vykorigovať nedostatky a to tak, že sa pokúsiš svoju tvár zoválniť. Po nanesení tekutého make-upu v tone pleti na celú tvár, svetlým korektorom si prekryješ tmavé miesta pod očami. Potom nanášaš svetlý púder na celú bradu a tmavší púder na bočné strany tváre. Je výhodou mať vyrazné oči aj pery. Použi tiene ktoré sa hodia k farbe očí, môžeš použiť vnútornú očnú linku, dobre si prešpiráluj riasy smerom do boku a nezabudni na dokonaly tvar obočia, ktore je pri ličení velmi dôležité. Na pery použi lesk.Nezabudni na líčka, ktoré ti dodajú zdravy vzhlad.
elle prosim, mohla by si poradit aj mne?? ak budes ochota, napis mi mailik a ja ti poslem fotku. mam okruhlu tvar, dost vyrazne oci a pery. mam problem s make-upom a este vacsi-s vlasmi. su zdrave, ale velmi jemnucke, nic sa s nimi neda urobit. preto ich nosim len vo vrkoci. ked ich necham rozpustene, o par minut vyzeraju ako par pramienkov slamy... neviem, aky si mam zvolit strih. kratky im vsak rozhodne nepristane-mam odskusane. preto si ich nechavam dorast...ale naozaj neviem, co s tym. plosiiiim, ozvi sa.
Ahoj Sunny. Teoreticky pri okrúhlom type tváre by si nemala nosiť cestičku v strede, ale skôr nabok a pokial si aj trošku buclatá, mala by si si vlasy žehlit. Hodia sa ti skôr polodlhé, postupne prestrihané, ale nie moc- ked máš riedke (môžu ísť aj do tváre), účes by nemal byť bohatý v oblasti líc, a hodila by sa ti aj redšia ofinka nabok. Ktátke účesy určite nie. Mala by si používať špeciálne prípravky na riedke vlasy a po umytí penové tužidlo na formovanie účesu. Vlasy si fúkaj cez hrubú gulatú kefu. Davaj si pozor aby obočie nebolo tvarované do oblúka ale nejak inak...