mam okruhlu tvar a vacsi nos a potrebovala by som poradit aky strih vlasov by mi pristal. usimi odstavaju takze uplne kratke ich nemozem mat. len si neviem dat rady ako sa dat ostrihat a kadernicku mam sice dobru ale ked ona ma iny vkus na ucesy ako ja a jej napady sa mi nepacia. vie ma ostrihat perfektne presne ako jej poviem, len neviem co jej mama povedat. myslite ze ofina mi nos nezvyrazni? alebo aky stih bysom mala zvolit az vlasy vyzeraju hustejsie? nikdy nie som spokojna ked to necham len na kadernicku a sama uz neviem co vymysliet.
Aky strih vlasov?
ja by som sa chcela spitat mam dlhsie vlasy ale mala som uz ciernu farbu ale rok si ich na cirno nefarbim ale davam si taku tmavsiu hnedu chcela by som mat blond co mam urobit kadernicky poveadli ze sa to neda,,,
nathalie ja som z tmavohnedej chcela svetlohnedu no tak som to najskor musela odfarbit. kupila som si blond zosvetlovac na to. zosvetluje sa to postupne po par minutach z cervenej na oranzovu a z or. na blond. ja som to nechala posobit az na blond. vyzeralo tu super som rozmyslala ze to take necham ale uz som bola rozhodnuta ze chcem tu svetlohnedu. no skus i ty ten wellaton:-) cau
blondiny su vraj pritazlivejsie:-)
ahojte..chcem sa spytat skusal niekto uz z vas prefarbovat si vlasy z tmavohnedej na blond??ak ano ako to dopadlo?alebo tak podobne
nechaj vlasky narast asi po plecia a daj si ich zostupnit naberu trosku na objeme, dalej odporucam od nivei penu na vlasy co zvacsuje objem a od avon je taky gel ci co to je tiez na zvacsenie objemu, vlasy trosku prefukaj, pomoz si kefou.
Ja mam totiz taky isty problem ale potom mi jedna kadernicka pomohla a od vtedy vizeraju super. Kupuj si aj kury na jemne vlasy a co je nadolezitejsie vlasy nefarby alebo inak nezatazuj.
diky, za radyale dalasom si ofinu a trosku postupne zostrihat, vzadu mi este drzi trvala a vyzera to super,som celkom spokojna.a kadernicky som uz unas obisla vsetky. a tato je najlepsia