mam okruhlu tvar a vacsi nos a potrebovala by som poradit aky strih vlasov by mi pristal. usimi odstavaju takze uplne kratke ich nemozem mat. len si neviem dat rady ako sa dat ostrihat a kadernicku mam sice dobru ale ked ona ma iny vkus na ucesy ako ja a jej napady sa mi nepacia. vie ma ostrihat perfektne presne ako jej poviem, len neviem co jej mama povedat. myslite ze ofina mi nos nezvyrazni? alebo aky stih bysom mala zvolit az vlasy vyzeraju hustejsie? nikdy nie som spokojna ked to necham len na kadernicku a sama uz neviem co vymysliet.
Aky strih vlasov?
elle..a co mam robit ja?mam gulatu hlavu,vlnite dlhe (po plecia) a jemne vlasky,ktore odmietaju poslusnosti :(
elle: diky moc...:-*
Madlen, pokial máš tváričku chudšiu a menšiu a dlhšiu, hodili by sa ti aj kadere, no ťažko posúdiť. Ale ked si "pri tele" aj v tváry, kadere určite nie.
elle a nemyslis,ze prave kadere mi tu tvar zjemnia?take vlny by ma nezjemnili? ofinu doboku?to som este nemala,ale mozem vyskusat.idem asi o mesiac ku kadernicke,tak uvidim. vdaka za radu,popytam sa aj jej,kedze ma bude vidiet na vlastne oci,tak snad tiez dobre poradi.
vlasy mam huste,ale neposobia tak,ake su vskutocnosti.sestra ma vlasy vlnite a posobia velmi husto,ale ked ich chytime obe do ruky,tak jej su o polovicu menej objemnejsie ako moje.
Ahoj medlen. Je ťažké radiť takto keď ťa nevidím, ale pokúsim sa. Ty budeš mať asi hranatý typ tváre, takže tvoj účes by mal zjemniť sánky a tvár by mala pôsobiť "na oko" oválne(čo je ideál). Tebe pristanú skôr dlhšie vlasy, krátke určite nie, prestrihané konce až pod sanky, ked máš pekné lícne kosti, prestrihaná ofina (tak do strany-nie moc hustá), nie je vhodný bohatý úces, čiže žiadne kadere, ktoré zvírazžujú hranatosť. Je dobré si vlasy prežehliť.
Pri líčení si dávaj svetlý púder na bradu.
budem cakat na odpoved :o)
elle,poradis aj mne? mam spredu obdlznikovu a z boku pôsobi ako okruhla,takze nieco medzi tym.vyzazne licne kosti aj kosti sanky.hlavne zboku ich vidiet.ak mam ofinu,tak tvar posobi aj spredu okruhlo,ked ju nemam,tak obdlznik. chcela by som kratky strih,neviem,ci by siel,no problem je,ze mi rychlo rastu vlasy.a este nieco,ale mam spredu hore "kuty" neviem,ako sa to vola spravne,takze moc si vypinat dohora nemozem,jedine tak spustit nieco z ofky dole,aby ich nebolo vidiet.
potrebujem nenarocny na udrzbu,nemozem kulmovat a podobne,nemam cas venovat vela casu rano. dakujem.
Katee, neexistuje strih na suché vlasy, iba podla typu tváre. Suché vlasy by si si mala ošetrovať špeciálnymi prípravkami na suché vlasy.
Ahoj bebeee, máš podobný typ tváre ako G. Palttrow. Skús sa inšpirovať nou. A hodila by sa ti kratšia ofinka strihaná došikma a redšia.
ahoj, neviete nejaky dobry trik na suche vlasky ?