mam okruhlu tvar a vacsi nos a potrebovala by som poradit aky strih vlasov by mi pristal. usimi odstavaju takze uplne kratke ich nemozem mat. len si neviem dat rady ako sa dat ostrihat a kadernicku mam sice dobru ale ked ona ma iny vkus na ucesy ako ja a jej napady sa mi nepacia. vie ma ostrihat perfektne presne ako jej poviem, len neviem co jej mama povedat. myslite ze ofina mi nos nezvyrazni? alebo aky stih bysom mala zvolit az vlasy vyzeraju hustejsie? nikdy nie som spokojna ked to necham len na kadernicku a sama uz neviem co vymysliet.
Aky strih vlasov?
awojte poradite mi??mmam ovalnu tvar axem si dat uces ako ma hilary duff to coma dlhe vlasy aofinu na bok a este konceky do postupna bude to dobre?, alebo mi poradte niaky prosim mam dlhe vlasy nisie ako polopatky a plave as slabohnede
odpoved bezbrannej......ja mam tiež velky nos a okruhlu tvar no odstavajuce uši nemam...ale ofina ti zvyrazni nos...najlepúšie je mat vyčesanu ofinu aby ti vinikla tvar ... odp. na miriama23_7@azet.sk
cmuq- niečo polodlhé, max. po plecia podľa mňa. a máš kučerčavé al. rovné vlasy?
aoojtee!! mam 12rokov a chcela by som sa poradit s vlasmi ake si mam dat,mam tvar takuu no akuraat :)) maly nostek, a priemerne celo...
chcem sexy uces,ale aby to nebolo prehnane decke ani prehnane dospelee...myslite si ze si mam dat ofinu?
ano,ofina ti zvyrazni nos.
Moja rada všetkým je, že ani náhodou sa nesnažte napodobňovať celebrity alebo iné slávne osobnosti. Každý ma inú tvár a každému ide niečo íné a okrem toho, kaderníci celebrity pred fotením peerfektne upravia takže ak sa tak dáte ostrihať výsledný efekt nikdy nebude taký ako ste čakali, resp. ako je na obrázku.
Ja mám tiež problém. Stále som menila farbu a strih vlasov..premeny sa mi jednoducho páčia. Mala som brutálne dlhé vlasy no i dosť krátke. Teraz mam také akurát..jediný problém je že nemám objem, od toho sa odvíja ďalší, ak ich vyfúkam jednoducho nedržia i napriek tomu že ich zaťažujem rôznymi prípravkami. Tupírovanie tiež nie je práve najlepšie riešenie(dosť vlasom aj škodí). A ak sa často vlasov dotýkam,(dotýkam preto, lebo mam hnusnú ofinku:(__) sú mastné i napriek tomu, že sú nedávno umyté. Vlasy umývam každý deň.
Máte podobný problém?ako ho riešite.
Ďakujem.
caw chcela by som poradit viete mame sa fotit a ja som uz objednana ku kadernicke ale este som stale neni rozhodnuta ako sa mam dat ostrihat .....ale uz cem neco nove neaku zmenu lebo stale mam tak normalne ....ved co sa da robit ked mam huste a zvchu sa mi vlnia a este mam k tomu aj chemlon .no ale ten uz opadava ale ete tam stale je jaajjjjjjjjjj to je hrozne tak prosim poradte mi
dakujem