Ahojte. Mám 28 rokov a cca od 18 rokov ma trápi akné. Počas 10 ročného boja som prestriedal asi 4 kožné lekárky a vyskúšal som mnoho prípravkov. Niekedy to bolo lepšie, niekedy horšie, niečo chvíľu pomohlo, niečo ani toľko atď. Minul som už kopu peňazí. No nedávno nastal prekvapujúci zvrat! U jednej kamarátky som videl nejaké čierne prírodné mydlo s aktívnym uhlím, volalo sa že Eben. Ona nemá extra problémy s akné ale povedala mi,že má od neho veľmi peknú pokožku, a že ho mám skúsiť. Tak som si mydlo objednal za 3,90 €. Bral som to len ako taký lacný doplnok pre komplexnú starostlivosť o moju strašnú tvár. Začal som ho každý večer používať pri umývaní tváre a normálne som si začal asi po týždni všímať,že mám tvár menej mastnú, a že akné sa mi rýchlejšie hojí... Tak som začal experimentovať :) Každý večer som si na navlhčenú tvár hojne naniesol toto mydlo a použil som ho ako masku na tvár. Niekedy si ho nechám na tvári aj hodinu a až potom ho zmyjem. Keď je čas tak aj ráno aspoň na 10 minút. Dnes už prakticky nepoužívam nič iné len toto mydlo a denný krém (tiež prírodný - od happyskin). Akné sa mi takmer úplne zredukovalo, občas sa niečo objaví, ale to je zanedbateľné. A to všetko za 3,90 € mesačne, toľko mi totiž mydlo vydrží. Preštudoval som si, a to mydlo je vlastne kombináciou čajovníkového, konopného a olivového oleja s aktívnym uhlím a kozím mliekom. Vraj najlepšia možná kombinácia na akné. Nie som z tých čo vypisujú do diskusií ale o túto moju skúsenosť sa chcem podeliť všade kde sa dá, lebo mi urobila obrovskú radosť a chcem poukázať hlavne na to, že liečenie akné vôbec nie je o drahých prípravkoch. Neviem, že či je mydlo Eben v obchodoch ale ja si ho kupujem cez net, vždy naraz 2 ks tu: -odkaz odstránený-
Dúfam, že aj Vám takto pomôže a nezabudnite: treba používať každý deň ako masku (čím dlhšie bude na tvári tým lepšie. Nie len na umytie a opláchnutie (to len keď nemáte čas). Tak Vám držím palce! :)
Peťo