Ja som pouzivala neutrogenu daily scrub aj pletovu vodu, ale sa mi to zdalo ze to obsahuje olej, co mi na akne moc nepomohlo. Dokonca mi este trosku scervenela plet. Dermatologicka mi odporucila vyhladat iba certifikovanu prirodnu kozmetiku, pretoze jedine ta nema konzervacne latky, PEG, parabeny, silikony, aluminium, a ostatne umeliny. Nasla som na stranke www.prirodnekozmetiky.sk jednu nemecku, tak som si popytala seriu ich vzoriek z dermatologickej rady Dado sens Pur derm na akne vulgaris. Uz to pouzivam rok a velmi mi to pomohlo, akne sa mi zredukovalo takmer o 90 percent, mam taku krupicku uz len teraz, ale aj to postupne mizne, vobec nemam zacervenanu plet, takze aj zapal mi to pekne stiahlo. Niekedy vecer si prilozim obklad z repika a harmanceka a pouzivam od nich aj dekorativnu kozmetiku aby bolo vsetko prirodne a certifikovane. Doktorka ma velmi pochvalila, ked sa mi akne velmi polepsilo. Samozrejme zalezi asi od kazdeho inak ako sa mu akne bude liecit, ale toto je moja skusenost.