pred tyzdnom som uzila POSTINOR a teraz mam pocit ze mam stale plny zaludok,je mi casto zima, mam slabe krce v zaludku,.dokonca som si nasla v maternici hrcku na ktoru ked pritlacim mboli ma pravy vajecnik.Su to priznaky tehotenstva alebo len neziaduce ucinky postinoru??tu hrcku mi partner nasiel uz davno.teraz ale neviem ci sa jedna o tu istu alebo je tato nova.ked som si ju hladala prvykrat sama nenasla som si ju. prvykrat som si ju nasla uz vcera, je celkom velka, a tvrda,.co to moze byt??velmi sa bojim. Viem ze sa so mnou nieco deje, len neviem ci som tehotna alebo je to nieco ine.
mam priznaky tehotenstva??
pocuvaj: ak si postinor stihla spapať pred ovulaciou, tak ti ju to zastavilo. ale ak si postinor spapala až po ovulacii, tak ti ani postinor nepomože.. postinor zabraňuje uvoľneniu vajíčka.
o tých príznakoch- ja som v 5.týždni tehotenstva a takéto príznaky nemám ani som nemala. hlavné príznaky sú citlivé prsia a vynechaná menštruácia. sú aj iné, u každej ženy individuálne-ale podľa toho, čo som sa roaprávala s viacerými tehot.ženami, citlivosť prsníkov a amenoreu mala každá
SANTE no podla mna su to priznaky... kolko mas rockof? urobila si si testik?
lucija je tazke uvazovat co to moze byt chod k lekarovi a budes vediet viac takto sa len budes trapit a rozmyslat a aj tak sa nedozvies co to je
za posledne dva tyždne som pribrala 5 kg hlavne sa mi zvacsili prsia...su to volake priznaky ci ani nie ?
fakt by si mala s tym ist k lekarovi nech nieco nezanedbas
Nic neboj, teraz ked som citala tvoj prispevok, akoby si pisala o mne, ja som po postinore mala tie iste problemy... nechutilo mi ani jest a vzdy som bola plna, slaba, krce... juuj hroozne, musi ta t oprejst mne s tym lekarka nic nespravila... ono to je tou somarskou tabletko... blee, takze zatni zuby a do boja ;))
mne bolo tak zle cca 5dni myslim
Lucija-určite si daj tú hrčku pozrieť gynekológom!!!!
lucija bolenie brucha a zima urcite nie su priznakmi tehotenstva moze to byt tym postinorom alebo mas nejaky zapal, cystu.. moze to byt cokolvek mala by si ist ku gynekologovi