Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

mam priznaky tehotenstva??

Príspevok v téme: mam priznaky tehotenstva??
HeyHeyLucija

pred tyzdnom som uzila POSTINOR a teraz mam pocit ze mam stale plny zaludok,je mi casto zima, mam slabe krce v zaludku,.dokonca som si nasla v maternici hrcku na ktoru ked pritlacim mboli ma pravy vajecnik.Su to priznaky tehotenstva alebo len neziaduce ucinky postinoru??tu hrcku mi partner nasiel uz davno.teraz ale neviem ci sa jedna o tu istu alebo je tato nova.ked som si ju hladala prvykrat sama nenasla som si ju. prvykrat som si ju nasla uz vcera, je celkom velka, a tvrda,.co to moze byt??velmi sa bojim. Viem ze sa so mnou nieco deje, len neviem ci som tehotna alebo je to nieco ine.

HeyHeyLucija

IVKA2:::: mam iba 17 :(((( ale rozhodla som sa aj s partnerom ze uz sex nebudeme mat,.iba velmi vynimocnee,...mame predca na to cas,.a dalsi stres uz zazit nechcem

fabiola

Postinor účinkuje do 72 hodín po styku, čiže sa zbytočne nestrachuj. Alebo si teda sprav tehotesnký test, či odber krvi. Aj mne je zima a bolí ma žalúdok a nie som tehotná :))

ivka2

no kedze si uzila postinor neskoro a milovala sa pocas plodnych dni, tak sa zacni modlit aby si nebola tehotna...alebo zacni kupovat vybavicku;)kolko mas rokov?

HeyHeyLucija

FABIOLA::: ja som uzila postinor presne 50 hodin od pohlavneho styku,..je to neskoroo??? a navyse ten pohlavny styk bol prave vtedy ked som mala plodne dni co bol taky tyzden po menstruacii. myslis ze postinor zabral,..aka je vlastne uspenost postinoru??

fabiola

počuj, a ako dlho po styku si užila Postinor? Ak to bolo do 72 hodín tak neviem čo sa to vobec rieši. .. BTW príznaky tehotenstva sú AJ hnedý moč a citlivé prsia..

ivka2

no ja ti velmi neporadim, ja som Ti napisala len ohladom tej gulicky, tahotna som nikdy nebola a ani postinor som este nikdy neuzil takze blizsie ti neporadim...

HeyHeyLucija

IVKA2::::: ja viem ze mam presne priznaky tehotenstva,..boli ma brucho krce a zima,....nemozeu byt tieto priznaky zapricinene prave postinorom???alebo som naozaj tehotna???

tinka *

No veď práve,viem,že teraz to bude také všelijaké. Prosím ťa môžem sa ťa spýtať akú antikoncepciu použivaš teraz?

loska

tinka ja som tiez vysadila HAK a meska mi doteraz menstruacia a vies preco?lebo mi ta HAK pokazila celyciklus a este k tomu mam zvysene mnozstvo muzskeho hormonu v tele a za to vsetko daci tej hnusnej umeline antikoncepcii..