pred tyzdnom som uzila POSTINOR a teraz mam pocit ze mam stale plny zaludok,je mi casto zima, mam slabe krce v zaludku,.dokonca som si nasla v maternici hrcku na ktoru ked pritlacim mboli ma pravy vajecnik.Su to priznaky tehotenstva alebo len neziaduce ucinky postinoru??tu hrcku mi partner nasiel uz davno.teraz ale neviem ci sa jedna o tu istu alebo je tato nova.ked som si ju hladala prvykrat sama nenasla som si ju. prvykrat som si ju nasla uz vcera, je celkom velka, a tvrda,.co to moze byt??velmi sa bojim. Viem ze sa so mnou nieco deje, len neviem ci som tehotna alebo je to nieco ine.
mam priznaky tehotenstva??
jaj sorry , ja som zle precitala...uzila si to este vcas...SORRY
Postinor účinkuje do 72 hodín po styku, čiže sa zbytočne nestrachuj. Alebo si teda sprav tehotesnký test, či odber krvi. Aj mne je zima a bolí ma žalúdok a nie som tehotná :))
no kedze si uzila postinor neskoro a milovala sa pocas plodnych dni, tak sa zacni modlit aby si nebola tehotna...alebo zacni kupovat vybavicku;)kolko mas rokov?
počuj, a ako dlho po styku si užila Postinor? Ak to bolo do 72 hodín tak neviem čo sa to vobec rieši. .. BTW príznaky tehotenstva sú AJ hnedý moč a citlivé prsia..
no ja ti velmi neporadim, ja som Ti napisala len ohladom tej gulicky, tahotna som nikdy nebola a ani postinor som este nikdy neuzil takze blizsie ti neporadim...
No veď práve,viem,že teraz to bude také všelijaké. Prosím ťa môžem sa ťa spýtať akú antikoncepciu použivaš teraz?
tinka ja som tiez vysadila HAK a meska mi doteraz menstruacia a vies preco?lebo mi ta HAK pokazila celyciklus a este k tomu mam zvysene mnozstvo muzskeho hormonu v tele a za to vsetko daci tej hnusnej umeline antikoncepcii..