mam priznaky tehotenstva??

Príspevok v téme: mam priznaky tehotenstva??
HeyHeyLucija

pred tyzdnom som uzila POSTINOR a teraz mam pocit ze mam stale plny zaludok,je mi casto zima, mam slabe krce v zaludku,.dokonca som si nasla v maternici hrcku na ktoru ked pritlacim mboli ma pravy vajecnik.Su to priznaky tehotenstva alebo len neziaduce ucinky postinoru??tu hrcku mi partner nasiel uz davno.teraz ale neviem ci sa jedna o tu istu alebo je tato nova.ked som si ju hladala prvykrat sama nenasla som si ju. prvykrat som si ju nasla uz vcera, je celkom velka, a tvrda,.co to moze byt??velmi sa bojim. Viem ze sa so mnou nieco deje, len neviem ci som tehotna alebo je to nieco ine.

tinka*

Ahoj Janka aj ja som teraz vysadila antikoncepciu a bola som upozornená, že teraz kým sa telo spamätá, tak to potrvá.Takže menzes môže meškať aj mesiac,aj kamoške tak meškal po tabletkách a nebola tehotná.Ale keď si nie si istá urob si test.

janka

uzivala som antikoncepciu, na mesiac som ju vysadila, s partnerom sme nemali sex, teraz mi vsak menzes meska uz 4 dni a ja som zufala, myslite, ze mozem byt tehhotna

kajinka11111

A ked som mala pred mesiacom sex cez menstruaciu a partner sa do mna trikrat za sebou urobil,hrozi ze ostanem tehotna????

ivka2

tak nejaka pravdepodobnost to je....to je skoro ako keby sa do teba vystriekal...ja nechapem, ako to robite ze sa vam to zosunie???my to robime uz 5 rokov a nic sa nam take este nikdy nestalo:))

kajinka11111

mozem otehotniet ak sa priatelovi vo mne zosunul kondom po tom ako sa spravil a pri vyberani sa to do mna vylialo????

evica

tak podla tych tvojich priznakov budes asi tehotna,nehovorim teraz o tej hrcke s tym chvalabohu skusenost nemam,ale s tehotenstvom ano.ked som bola tehotne tiez mi bolo zo zaciatku zima a o krcoch v zaludku ani nehovorim,ale nikdy nevies pokial.....viem ze to asi nechces pocut ale bez k lekarovi,alebo si urob test.Drzim palce...

ivka2

ja som raz mala tiez taku hrcku, a ked som sa spytala gynekologa ze co to bolo, tak mi povedal ze mohlo to byt z toho ze som bola chora a sa mi spravila uzlina...j som tu hrcku mala cca1-2 tyzdne...aka velka je ta tvoja hrcka???lebo ta moja , ked som na nu zatlacila tak aj bolela a bola dostr velka...