Zdravím, rada by som vedela od vás žien ako prebieha konizácia, či to bolí a či sa vám upravili výsledky?
-------------------------
conisatio / konizacia www.zdravie.sk
Konizácia - mate skusenosť?
lienka mne tak povedal lekar, že okolo 10-12 dna sa moze objavit krvacanie kvoli odlupovaniu tej chrasticky.mne robili konizaciu tak isto metodou LEEP.mala som 5 dni len mierny žltkasty vytok a na 5 den som zacala krvacat silno.isla som lekarovi vraj sa mi praskla nejaka cievka pri tom odlupovani tak mi dal nejake lieky a za 2 dni to prestalo.potom okolo toho 12 dna sa olupovala ta chrsticka tak som mala take mierne krvacanie.menzes som dostala po 4 tyzdnoch.sem tam mam este spinenie nejaky vytok ale nato mi tiez povedal ze to je este normalne .pre istotu mi urobil bakterialne stery a boli ok.ja som sa citila ok hned na druhy den po operacii ale povedal mi doktor ze mam 5 dni polehovat a potom uz uplne normalne fungovat .nakolko nerobim nic namahave tak som po 2 tyzdnoch nastupila aj do roboty.z coho mam ja najvacsie obavy je ake budu vysledky teraz.nemozem sa dockat .mate uz niektora brane stery po operacii?
Aha takze to bude tym to krvacanie, ze sa odlupuje chrasticka. Fuj to som si vydychla.
Ja som tiez na PN ale motam sa aj ja...po dome, po zahrade, aj na nakupy som uz bola. Ale na druhej strane aj lezim musim povedat. Ja len co som sa tu docitala, toho sa pridrazam. Ze treba aj lezat. Lebo doktor mi nepovedal ci lezat, nelezat, ci sa setrit alebo tak. Keby je na mne tak som uz davno v robote. Ale na druhej strane, davno som si takto dlho neoddychla:)
Aj ste sa baby po konizacii setrili? ja dost normalne fungujem, som sice PN ale doma si aj upratujem aj sa motam po zahradke.. Som 2hy den po. Jedina neprijemnost od operacie bol vcera v noci ten cipok.
VVN,
mam dostat az o tyzden. Tak neviem co sa mi porobilo...