Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Konizácia - mate skusenosť?

lienka24

VVN,
Idem buduci piatok, kvoli tomu krvacaniu ci sa zastavilo tymi antibiotikami...
A ides v pondelok pre vysledky ci nie?

vvn

lienka 24

super, kedy máš ísť na ďalšiu kontrolu.
mne vravela, že mám prísť na vyšetrenie po 6 týždňoch od zákroku

lienka24

Ahojte baby,
tak ja uz mam vysledky histologie. Vsetko zle sa podarilo odstranit, som vyliecena a zdravaaaaa!!! Pomoc, ja som taka stastna. Doktor povedal ze sa rozhodol velmi spravne urobit konizaciu, lebo to bolo stadium dost zavazne, ale vsetko je nastastie prec. Na to krvacanie som dostala antibiotika a este cely dalsi tyzden musim marodovat. Vsetkym vam drzim palce aby aj vam to dobre dopadlo.
VVN potom napis ako si dopadla, tusim v pondelok ides pre vysledky.

maca35

Ahojte,dlho som sa neozývala lebo som začala pracovat,a k tomu ešte deti..a škola.Ja som mala pred konizáciou výsledky II-III ale ako mi povedal jeden onkogynekolog tak chybovost sterov je 25 az 30% a ešte som mala aj HPV vysokorizikové.Konzultovala som vysledky z histologie aj s viacer.gynekologmi a gratuluju mi k dobrým vasledkom,lebo sa odstránilo to zlé tkanivo v pravý čas...i ked to bol ca in situ,ale je to len o te štadium rakoviny.Zajtra idem na onkogynekologiu do Bratislavy,lebo mi povedali že vobec nie je nutná dalsia operacia,tzv.hysterektomia.Moj doktor je no nebudem sa skaredo vyjadrovat.Do práce som isla po mesiaci,nemam namahavu pracu,lebo pracujem v kanc.,ale tie čo normalne pracujete tak asi až 6 týždnov...

maca35

Ahojte,dlho som sa neozývala lebo som začala pracovat,a k tomu ešte deti..a škola.Ja som mala pred konizáciou výsledky II-III ale ako mi povedal jeden onkogynekolog tak chybovost sterov je 25 az 30% a ešte som mala aj HPV vysokorizikové.Konzultovala som vysledky z histologie aj s viacer.gynekologmi a gratuluju mi k dobrým vasledkom,lebo sa odstránilo to zlé tkonivo v pravý čas...i ked to bol ca in situ,ale je to len o te štadium rakoviny.Zajtra idem na onkogynekologiu do Bratislavy,lebo mi povedali že vobec nie je nutná dalsia operacia,tzv.hysterektomia.Moj doktor je no nebudem sa skaredo vyjadrovat.Do práce som isla po mesiaci,nemam namahavu pracu,lebo pracujem v kanc.,ale tie čo normalne pracujete tak asi až 6 týždnov...

lienka24

A inak teraz uz ani neviem ci krvacam z tej chrasty alebo som dostala menzes. Bo ma este aj brucho boli ako cez menzes, ale mam dostat az o 9 dni. Uz som z toho blazon.