Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Konizácia - mate skusenosť?

43

vvn,ja toneviem posudit,ja len podla svojich vysledkov a navrhu mojho lekara mam taky nazor.
ja som mala tiez tazku a lahku dysplaziu v odobratom tkanive.okraje uz boli ciste.
mne robili ster cca viac ako mesiac po konizacii a teraz mi povedal ze mam prist o 3 na dalsi.mozno je to teraz opatrnost,neviem.na jednej strane su to nervy stale chodit po lekaroch a stale cakat na vysledky,na druhej som rada ze je ochotny lebo asi by som mala este vacsie nervy.takz edohodli sme s atak ze zopakuje cytologiu a uvidime ako sa bude ci nebude menit.a na dalsej kontrole vraj urobi aj znova vysetrenie na HPV a kultivaciu na mykoplazmy a co ja viem co este.

vvn

43

v tých zobratých bunkách, bola zatiaľ len ťažká dysplázia, CIN I-II, ale to tkanivo na okrajoch už bolo bez zmien

vvn

mne chce lekárka urobiť cytológiu až o 6 mesiacov, ja by som chcela teraz, chcela by som vedieť aká by bola po tej konizácii

lienka24

43,
zevraj v dnesnej dobe uz I nema nikto. Takze nad tym ani nerozmyslaj. Bud rada ze mas II, to je super.
Inak ja som taka ista, zo mna uz maju doktori nerv, lebo sa vela a na vsetko vypytujem:)

43

ahojte dievcata,tak uz mam vysledky z kontrolneho steru.PAP II,o 3 mesiace mam ist na kontrolu.najprv som sa tesila a teraz rozmyslam preco tam nebola I. ked je vsetko chore tkanivo prec.ja mam tolko otazok vzdy ,ale v tom strese s aho zabudnem na polovicu opytat.no uvidime zase po 3 mesiacoch.hadam bude aj I este niekedy.

lienka24

VVN,
presne aj ja! Mam tiez zvysenu teplotu, ale mne to trva uz tyzden a aj krvacam stale. Dostala som na to tie antibiotika ale zatial to neprechadza. Inac sa citim dobre, ale tiez byvam uz poobede dost unavena. Som nevedela ze tam mame aj stehy...? Ja idem v piatok na kontrolu, tak uvidim co mi povie.

vvn

lienka
:-)

už asi tretí deň, mám na večer zvýšenú teplotu 37.2, neviem z čoho, ráno a doobeda v pohode, a poobede som už unavená a príde teplota. Včera mi vyšli aj dva stehy von, asi 1 cm dlhá nitka, ale našťastie žiadna krv. doktorka mi povedala, že mám oddychovať a keď prídem nabudúce toho 7.10., tak sa pozrie ako sa to hojí.