Zdravím, rada by som vedela od vás žien ako prebieha konizácia, či to bolí a či sa vám upravili výsledky?
-------------------------
conisatio / konizacia www.zdravie.sk
Konizácia - mate skusenosť?
Ahoj Lena 251,
ja uz pracujem od pondelku, citim sa celkom fajn. Uzivala som Doxybene, neviem ci este krvacam, lebo mam teraz aj menzes, a teda poriadne silny musim povedat. Neviem ci kvoli tej konizacii? Zakrok som mala 11.9..
ok ozvi sa a nic sa neboj vsetko dobre dopadne :)
Diky ze si sa ozvala, Vies vysledky boli doteraz dobre ale najcerstvejsie budem mat az o tyzden bojim sa ze budu katastrofalne nemam z toho dobry pocit.Ale som rozhodnuta to podstupit. Problemy mavym len teraz asi 2 mesiace take jemne spinenie a preto sa toto vsetko rozbehlo. Ozvem sa teraz idem do prace.
donda
zalezi ci mavas nejake problemy. ja som tiez nemala zle vysledky. cytologiu som mala II, ale ma trapili problemy, ako vytoky a hlavne v poslednej dobe krvave a aj po styku. tak po dohode s lekarom sme k tomu pristupili. a ja som ani nevedela co idem vlastne podstupit to som sa dozvedela az tesne pred zakrokom a potom odtialto. myslela som, ze je to vypalovanie krcka (neviem ci sa aj tomuto to tak hovori). drz sa.
Ahoj zenicky!
Je dobre vediet, ze nie som sama s takymito problemami. Uz niekolko rokov ma sleduje moj gynekolog kvoli nalezu na krcku m. no vysledky zatial boli celkom v poriadku CIN I ale pred niekolkymi dnami som bola naq vysetrni a lekar mi radi konizaciu no zatial cakam na vysledky dufam ze ma nesoknu neviem co mam robit! Poradte
nechcem posobit nevzdelano,ale co to ta konizacia vlastne je?
evellina
určite to zvládneš, netráp sa pre to, nie si prvá ani posledná, tak sa na to pozeraj,
včera som bola na kontrole a za necelé 4 týždne (26 dní) to už mám aj pekne zahojené, ako keby sa nič nestalo :-)
vvn a lenka 251...dakujem vam dievcata za povzbudive slova,dufam ze to zvladnem...drzim vam prsty ,aby vam vsetko dobre dopadlo..este raz dakujem..
ahojte, mam dobre spravy, bola som dnes u doktora, tak nastastie rana je, ok, drzi. krvacam z dutiny maternice. dal mi noretisteron na zastavenie krvacania. histologia este nebola. v piatok mu mam zavolat ako mi je a mozno budu aj vysledky. boze taka som stastna, ze rana je ok, velmi som sa bala.
lenka251
Prečo máš pocit, že to budeš musieť podstúpiť znova. Máš už výsledky?
Ak by ti to nedajbože prasklo, musela by si krvácať sústavne. So mňa proste lialo, nepretržite, jasná červená krv. Tak to som valila rovno do nemocnice.
Bola som hrozne nahnevaná, že som takto dopadla, lebo mi nebola zobraná kultivácia pred zákrokom. Liečila som sa na zápal. Potom mi to primár vysvetlil.