Konizácia - mate skusenosť?

peta35

lena251
Ahoj ja som pokonozaci uz 6 týzdnov a ten vytok je uplne v poriadku krcok sa hoji to pre to.ja som ho mala asi 3 tyzdne neboj nic to nie je prajem dobre vysledky

lena251

ahooj stigla, reagujem na tvoju otazku ci tyzden PN staci. mal by o tom rozhodnut tvoj lekar. mne lekarka povedala, ze musim byt 4 dni PN a v totalnom klude. vraj mozem len lezat, pozerat tv a chodit na wc :) o 14 dni si idem pre histologiu a na kontrolu.

lena251

Prave som po zakroku konizacie. nie je to nic hrozne. vse v pohode. v nemocnici ste este jeden den po zakroku a potom 14 dni kludoveho rezimu. len sa chcem opytat ci je normalne, ze po zakroku sice nekrvacam, ale tecie zo mna priehladna tekutina,akoby smoklila ta rana.

sisa34

Ahoj slniečko.ďakujem za odpoveď.Ja idem v stredu na kontrolu a mala by som mať výsledky.Tak dúfam že dobre.Pekný deň aj tebe

stigla

Ahojte všetci, ja som bola na konizácii v piatok, ale nikto mi nepovedal koľko je dobre na to byť doma... zatial som sa rozhodla ostat tento týžden a v piatok by som mohla mať vysledky. Myslíte , že stačí PN týžden?

slniecko

ahoj sisa34.ja som bola pred 2 rokmi na konizacii.mala som asi tyzden cervenkasty vytok a asi mesiac tak priesvitny trochu zapachal .pytala som sa dr. ze je to normalne.mala som 2az 3cin.chodim kazdy rok na kontroly a vsetko je chvalabohu v poriadku.tak dufam ze to aj tak ostane.drzim ti velmi palce.pekny den

sisa34

Ahojte.V pondelok som bola na konizácii a chcela som sa opýtať ci ste mali mierne bolesti v podbrusku na 4 den od operácie.Ja mam aj taky cervenkastý výtok a neviem či to môže byť.Ak mate niekto takuto skusenosť tak mi odpište.Vopred dakujem