Konizácia - mate skusenosť?

vvn

lienka

Výsledky sú dobré, v tých zlých bunkách, bola zatiaľ len ťažká dysplázia, CIN I-II, ale to tkanivo na okrajoch už bolo bez zmien, takže to zobrali všetko.

Zatiaľ som ešte doma 07.10.2008, idem na kontrolu.

lienka24

A este uzivam chlorelu (zelenu riasu), ale to skor kvoli traveniu. Aj ked su pisane neskutocne pozitivne ucinky o nej, ziadne zazraky som nezbadala. Ale to travenie sa mi s nou vazne upravilo, na to je fakt dobra.

lienka24

VVN
ja beriem 2 denne, jednu rano, jednu vecer. + k tomu pijem praslickovy caj. Tiez rano a vecer. To mi tak poradila jedna lekarka. Ale musi sa to brat dlhodobo, aj roky.

vvn

Lienka

koľko tabletiek denne berieš toho wobenzymu. Ja som si ho kúpila po konizácii, najprv som brala 15 denne a teraz 10. ešte k tomu som si kúpila bio-selén+zinok

lienka24

43
no ved presne to, ta imunita. Ja som byvala odmalicka chorlava a cely zivot mam oslabenu imunitu, tak toho sa obavam. Uz rok (ako mi prvykrat zistili HPV) uzivam Wobenzym. Neviem co ine by som mala brat, zasa sa nechcem prepchavat nezmyselnymi vitaminmi a tabletkami. Zda sa mi celkom v pohode ten wobenzym, aj ked...po roku som predsa musela konizaciu podstupit, stav sa mi nezlepsil. Este som rozmyslala nad tym Imudon (myslim ze tak sa to vola), ale tiez je to asi len tahak na prachy. Som velmi zvedava ako ti teraz dopadnu stery, ale neboj, myslim ze to bude OK.

43

lienka ja som mala CIN III tazku dyspalziu,nie je to este rakovina ale z tohoto stadia sa vyvija dalej.takz eteraz len kontroly stale a davat pozor na imunitu.ja idem zase o tri mesiace na kontrolu.snazim sa teraz pracovat na svojej imunite lebo neviem co este ineho by som mohla robit ,snad len jedine verit ze moj organizmus s as tym vysporiada a nebude dalej robit sarapatu.

lienka24

43
dakujem. Vysledok neviem ako presne znel, nestihla som si to opisat. Viem ze to bolo CIN II, a dolezite je ze vsetko bolo odstranene, takze nemusim ist znova na dalsi zakrok. CIN II znamena uz najvyssi predrakonvinovy stav, po nom uz je rakovina.