Konizácia - mate skusenosť?

evellina

lenka 251...este som ti zabudla napisat,ze ked mi lekar robil dnes ten cytoster,tak neviem co sa stalo,asi ma nejako poranil s tymi zrkadlami ci ako sa to vola a normalne som mu tam krvacala,ale neviem z coho...no neviem ked ten cytoster bol krvavy ci nieco zistia,myslim ci je to lepsie,alebo rovnake,alebo nedaj boze horsie...uvidime...pa,ozvem sa neskor..

evellina

lenka 251...ahoj,dnes som konecne bola usvojho gynekologa,ten mi spravil este jeden cytoster,lebo som uzivala 2 mesiace indonal a o tyzden v pondelok mam vysledok,ak sa to nezlepsilo,tak idem na tu konizaciu,ale ja od toho strachu som sa zabudla opytat,akou metodou mi to budu rezat,teda dufam,ze tiez tou LEEP metodou..,uz by som to chcela mat za sebou a hlavne aby vysledky boli dobre...a hlavne som zvedava,ci indonal nejako ovplivnil ten krcok,alebo nie...teraz musim tyzden cakat a potom sa rozhodne,dufam ze to zvladnem,dik za odpoved..ozvem sa neskor..pa

43

ahoj slniecko,ja uz mam prvu kontrolu za sebou.mala som PAPII.dalsia o 3 mesiace.
som z toho este stale nervozna,snad sa upokojim po dalsej kontrole az.dakujem za odpoved a maj sa krasne!

slniecko

ahoj sis34 a 43.teraz mam vsetky vysledky ok .chodim na kontroly raz za rok.pre operaciu som musela prestat kojit.ale to uz bolo davno.som zdrava a to je pre mna hlavne.vy sa ako mate?a vysledky ? dufam ze je vsetko v poriadku .drzte sa pekn den.ak mate otazky tak kludne piste .

lena251

evilina-urcite to to budu robit rovnako ako aj nam. aj mne doktor povedal, ze odrezu kusok z krcka :) oni tomu hovoria Lupka. uvidis bude vsetko v poriadku. :)

evellina

vvn a lenka 251...dakujem dievcata za odpovede..no ale teraz neviem,ja mam obavy,ze mne to nebudu robit tou LEEP metodou,ale asi len rezat,aspon tak som pochopila lekara,nevravel mi nic o nejakom stroji,ktory reze a zasiva,teraz mam obavy,hned v pondelok sa na to budem pytat lekara,ale bojim sa ze v Presove to asi robia inac..no naozaj neviem,ja sa budem pytat a dam vam vediet,ako som dopadla..ale bola by som pokojnejsia keby to aj mne robili tou LEEP metodou...dakujem dievcata..ozvem sa neskor..ahojte

lena251

ja stale krvacam (len trocha ale, uz 6den) uzivam aj ten norethisteron. doktor povedal, ze pockame do pondelka. ale je to z maternice, nie z rany. chrastu mam vraj v poriadku. nechapem to lebo nikto tu nemal taketo krvacanie.

vvn

lenka 251
mne povedali, že tie väčšie cievy radšej u nás aj šijú, aby nezačali krvácať, vydržali ten tlak pri menzes a pod.

lena251

myslis, ze kazda ma aj stehy? mne nic take nikto nehovoril, ze su tam aj stehy. iba o tom LEEP stroji a chraste. mozno zalezi kolko ti toho museli zrezat, nie?