Zdravím, rada by som vedela od vás žien ako prebieha konizácia, či to bolí a či sa vám upravili výsledky?
-------------------------
conisatio / konizacia www.zdravie.sk
Konizácia - mate skusenosť?
evelina, nuz ja hodlam brat antiviralne cely zivot, ved nakoniec zinok, selen a probiotika potrebujeme aj na plno inych problemov a procesov v tele a v potravinach ich nie je dost, a ostatne len podla potreby.
Kedze vsetky virusy sa velmi lahko prenasaju, aj keby si ich potlacila dnes, za par mesiacov (mozno za par dni) ich mas spat, ked si nebudes udrzovat vysoku hladinu imunity proti virusom vseobecne
RNG..no ja som v DE,ale pokusim sa opytat,ak to nezozeniem tak sa obratim na tvoj obchod.Dakujem ti za odpoved.
Chcem sa ta este opytat,ci si imunita moze uplne poradit s HPV virusmi a ci ich moze uplne zlikvidovat???Myslis,ze po nejakej dobe mozem poziadat lekara,aby mi zopakoval testy na pritomnost HPV virusou,alebo je to zbytocne??..ale ja si myslim,ze mozno casom imunita dokaze nejake virusy zlikvidovat,alebo to budem musiet cely zivot brat antiviralne doplnky??...D A K U J E M..e
evelina, myslin ze beries dost.Keby ani to nestacilo(vysoky nalez testu na hpv), pridaj nieco z inych, ako astragalus,lapacho, extrakt z olivovych listov alebo dokonca chaparal(larrea tridentata), pokial ich vies dostat
RNG...aha,takze aj po konizacii su HPV virusy stale v tele.Uzivam stale Indonal,selen,zinok,vit.C,E,hlivu ustricovu...ja to tak stale striedam,aloe vera,probiotika a teraz si chcem dokupit este multienzym...Myslis ze mam dostatocnu antiviralnu ochranu,alebo si mam este nieco zakupit??..porad,dakujem.,
evelina. irusy sa prenasaju aj inac, nez sexualnym stykom, hoci o vela menej pravdepodobne. Ale ked si mala kolonizaciu, tak ich mas v tele. Kolonizacia nezabije virusy, len vyreze poskodenu cast tkaniva ich posobenim, aby sa tato nezvrhla na rakovinu. To iste plati na vyrezavanie ci vypalovanie condylom
Ale ako som viackrat poznamenal, potlacenim cinnosti virusov a branim regeneracnych latok ako DIN a I3C(Indonal) sa da aj to poskodene tkanivo regenerovat spat na zdravsie(viackrat tu rozni spomenuli zlepsenie CIN3 na CIN 1 len branim Indonalu, a to aj bez potlacenia virusov HPV!, s potlacenim tych virusov by to malo iste lepsie vysledky. Indonal napriek reklamam nepotlaca totiz ziadne virusy, na to treba ine prostriedky)
mne konizáciu nerobili ale babám čo so mnou ležali,vraj to nebolí ani to dlho netrvá
RNG..prosim ta porad,ako to je s HPV virusmi,ked uz som po konizacii,stale je v tele,ze??
a co myslis,je zbytocne pouzivat kondom,alebo si myslis,ze to ma nejaky vyznam,ked mam staleho partnera...dakujem za radu e.
zienky...prosim vas poradte,ako je to so sexom po konizacii??..neboli to prvykrat??..a ako to robite s kondomom,alebo je to uz jedno s tym HPV virusom a robite to bez kondomu???..kto vie poradit,ked som mala potvrdeny HPV virus a bola vykonana konizacia,tak HPV je aj nadalej v tele??Takze je zbytocne pouzivat kondom,ked mam stale toho jedneho partnera???...dik
fidka...ahoj,dlhsie som tu nebola,ako sa mas???je to lepsie??...ja uz som bola na tej kontrole po 6 tyzdnoch a vsetko je ok,ale bojim sa,co bude neskor.Inac lekar mi povedal,ze to ockovanie na HPV virusy je pre zeny do 46 rokov,ale povedal mi,ze je to zbytocne,ze je len do 5 rokov (ucinnost)a ze to nie je 100%,takze potom usudil,ze ockovanie by bolo zbytocne.A este mi povedal,ze HPV ma skoro kazdy,ze to je vsetko o imunitnom systeme.
Cytoster mi spravi az niekedy na jar,lebo ze musi byt krcok uplne vyhojeny a ten moj je vyhojeny na 98%.
Este som nesexovala,strasne sa bojim,hoci mi lekar povedal,ze uz kludne mozem,ale ja mam strach,tak este chvilku pockam...napis ako sa tebe dari..pa