Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Konizácia - mate skusenosť?

evellina

Ahoj fidka...som rada,ze si sa ozvala.Ako to leti,ty uz si 4 tyzdne po konizacii?...no ja uz 7 tyzdnov.
Doma som mala hrozny stres,bola som aj v SB,ale len na mensi nakup v LIDL-i.
Nic som nestihala,ja som bola doma len 4 dni,prisla som vlastne domov len kvoli synovej stuzkovej,ktoru mal v piatok,celu sobotu som prespala a v nedelu som uz letela spat do DE.Cely ten cas doma,som mala co robit,priprava na stuzkovu,rodina,saty,kadernik,upratovanie,varenie. .vobec som nemala cas sadnut si za PC.Tak mi je smutno,tak dobre bolo doma...
Ale nabuduce ked pridem,tak sa urcite stretneme,uz sa na teba tesim,mozno sa aj pozname..ved SB je maly...
Inac som velmi rada,ze uz mam tu kontrolu za sebou,teraz uz len nejako zacat pomaly so sexom,ale naozaj pomaly,ale ja sa tak bojim,no neviem ci to tak skoro bude...idem si prestudovat tu stranku indonal.sk,mozno budem mudrejsia...a idem si ta ulozit do kontaktov...pa

fidka

cudliprstik...čaw..ja som po konizácii 4-týždne a tiež sa bojím.....neviem, po akej dobe sa uvoľňujú stehy..., ani kedy sa ten krčok zahojí...
EVELLINKA...čawes...nejak si ma neprijala do kontaktov skype a icq...., čakala som, že sa ozveš..keď si bola doma..mohli sme dáť kávu, čo sa týka sexu..aj ja sa budem báť..ale mňa sa to ešte netýka...som po koniz., len 4-týždne..a sex je myslím povolený až po 6.-tich týždňoch, aj keď je pravda...že aj potom sa budem báť, ale tebe Evellinka lekár vravel, že môžeš sexovať...tak kľudne začni, na www.indonal.sk...radila gynekologička...niekomu..po troch týždňoch začnite pomalinky so sexom..a uvidíte..aké to bude(aj keď si myslím, že to je nejako skoro..po 3-týždňoch)..??? ale ty si po konizácii už 6-týždňov, že???? tak kľudne môžeš začať....a nemusíš mať ani kondom..pokiaľ máš stáleho partnera..., so zvedavá..kedy mne povolí gynekolog..sex, teraz mám dostať kramy..a medzi sviatkami nebude určite ordinovať...chudak manžel...je už hotový, včera ma tak pokúsalll..po krku, že som sa s ním pohádala, spravil mi cucflek jak pubertiak..a teraz ma to bolí..jak čert..napíš EVELLINKA...a daj si ma di kontaktov...skype, icq......moje icq:411209151,,,,paaaaaaaa

evellina

zienky...ahojte,napise mi presnejsie niektora z vas ake to je po konizacii s prvym sexom??..pisete,ze nic neboli,lebo uz je vsetko zahojene,nemozte napisat presnejsie,ake su pocity??normalne,alebo tam budem nieco citit,a co ked zacnem krvacat,co ked to este nemam zahojene?
..a este ma zaujima ci sexujete s kondomom,alebo bez (kvoli HPV)..dakujem

evellina

RNG...dakujem ti velmi pekne,takze to nevadi,ked budeme stale na vitaminach???ako mne to nevadi,len dufam,ze dlhodobe uzivanie nie je skodlive..dakujem ti aj za tu stranku,kde si tie vitaminy mozem obj....e

cudliprstik

Babenky, kedy Vám začali padať stehy??? Ešte som nedostala menzes, tak sa bojím, či sa ten steh neuvoľnil, nie že budem silno krvácať. Díky za odpoveď, Sivia

lena251

jaja, co ci neboli? konizacia? nie. je to v pohode. mozes mat trosku pobolievanie v podbrusku ako pri kramoch, ale nejake velke bolesti nie. a pri sexe po 6 tyzdnoch je to tiez nebolestive. nema co boliet ani krvacat ak je to zahojene. vela stastia vsetkym.

tina

jaja:ked som sa zobudila nič ma nebolelo len po narkoze som vracala len ti tam nechaju nejaky obvaz ktory mne na druhy den vybrali.A ešte k tej mojej otazke môže mi niekto poradit kedy je možne otehotniet?

cudliprstik

Ahojte baby. Som 2 týždne po konizácii, a našla som dnes na vložke jeden steh, je to normálneže tak skoro začínajú padať ?????????????

slniecko

ahoj evellin.som rada ze sa ti dari a ze si zdrava.a sexovat mozes kludne po 6 tyzdnoch v pohode .budes sa trosku obavat a mozno aj bat ale v pohode .zo spodu si zahojena.ja sa mam dobre.dcera mala 5 rockov tak sme to oslavili.v nedelu cakam surodencov zo zahranicia tak sa velmi tesim.tak ti prajem vela zdravia aj vsetkym zienkam .pekny den

RNG

evelina, ja som uz zakoncil z mojej strany dovoz na Slovensko.
Ale mozes rozne doplnky dostat priamo z maloobchodnej siete megavyrobcu NBTY na internete
-odkaz odstránený-