Zdravím, rada by som vedela od vás žien ako prebieha konizácia, či to bolí a či sa vám upravili výsledky?
-------------------------
conisatio / konizacia www.zdravie.sk
Konizácia - mate skusenosť?
slniecko...ahoj,tak ako sa mas???co mas nove??..ja chvala bohu po konizacii sa mam celkom dobre,nemam nijake problemy,nijake vytoky,menstruaciu mam pravidelnu,bez bolesti...11.12. t.j.(stvrtok)som bola na gyn.kontrole po 6 tyzdnoch po konizacii,lekar mi len zaviedol paky a pozrel krcok.Povedal mi,ze je to v poriadku a ze krcok mam zahojeny na 98%,a ze cytoster mi bude robit az ked bude krcok zahojeny uplne.Pytal sa ma ci som uz nieco skusala,myslel tym sex.Povedala som mu ze nie a ze ani tak skoro nebudem,lebo sa bojim,ale vysvetlil mi,ze v pohode ``to``mozem robit..tak neviem,mam strach...porad..dik
fidka ahoj, ja som bola na kontrole po prevej menstruacii a to uz mi doktor povedal ze to mam ok a mozem robit vsetko. no ja som az po6 tyzdnoch nieco podnikala a vse bolo ok. ziadne bolesti ani krvacanie. len ma hneva, ze ten vytok mi nezmizol uplne. uz nie je taky ako byval pred zakrokom, no nezmizol uplne z coho som dost smutna. na cytoster idem v januari, to bude 3 mesiace po zakroku. a ty sa ako citis? kedy ti robili konizaciu?
AHOJTE....som po konizácii, ale trápi ma stále slabý výtok..-je to normálne?? a divčatá-ako je to so sexom po konizácii??? kedy ste mali prvý sex po konizácii, po akom čase?? a aké to bolo?? mám z toho strach, že sa rozkrvácam..alebo niečo, alebo, že krček nebude ešte riadne zahojený
YXCV..mam od vtedy ako som bola na konizacii. Pred 16 dnami som bola na konizacii. Niektore baby tu tiez pisali, ze mali taky vytok - takze to asi nie je nic netradicne. Nie je silny, ani ma nic nesvrbi.
PAULISIA..ja som pred konizaciou vysadila antikonc.tabletky, a menstruaciu som dostala 2 tyzdni po poslednej, som bola prekvapena, ze tak skoro..neviem ci je to tym zakrokom, alebo vysadenim tabletiek.
ahoj leni251....a akosa cítiš???? už si mala sex??? a bola si na nejakú kontrolu...keď áno...tak mi prosím napíš po akej dobe, po konizácii...a či ti už robili aj prvý cytoster.-..pekný večer
ahojte kocky, ja mam po konizacii cca 2 mesiace a stale ma trapi vytok sem tam aj svrbivy. tiez by ma zauhinali tie aloe kremy.
kočky som po konizácii 26-dní.., najprv som po koniz., krvácala...a teraz mám výtok....a zdá sa mi, že už je taký akokeby som mala dostať kramy.....ale mala by som ich správne dostať až o týždeň..., myslíte, že mi môžu prísť aj skôr..kvôli zákroku????????? díky
a ten výtok máš ako dlho??? koľko dní si po konizácii??????