je priateľ lakomý alebo je to normálne?

Príspevok v téme: je priateľ lakomý alebo je to normálne?
Michala11111

ahojte neviem možno čo tu budem rozoberať je úplne bežné, Totiž s priateľom sme spolu 5 rokov a z toho 3roky žijeme spolu. Ja mám mesačne 300 eur on 1200 eur, takže je tam podstatný rozdiel. Ale ked ideme niekam na výlet, napr. lyžovať sa vždy si musím presne polovicu zaplatiť. Na nájom mu presne polku dávam. Teraz som chcela ísť na dva plesy a kedže ja som tam chcela ísť musela som kúpiť aj jemu aj sebe lístok jeden stojí 20eur a pre mna to je veru dosť a oba plesy som tak platila ja. Ked ideme na večeru raz pozýva on, ja raz. Možno je to bežné neviem. No najviac mi vadí že on príde z obchodu s plnými taškami oblečenia a mne napr. nekúpi nič ani jednu čokoládu a ja ked som šla po obchodoch vždy som mu aspon slipy doniesla. Neviem posúdiť či to je tak aj v iných vzťahoch, nakoľko iné vzťahy som nemala.
ďakujem za názor

Inner

no podla mna zena, co ma 300 eur mesacne sebestacna byt nemoze. A ide o princip - ona mu z maleho zarobku nieco kupi a on jej z velkeho nic? Trosku nepomer, nie?

polepetko

Možno ma tuto ženy ukamenuju, ale mne sa to zda normalne.. zda sa mi praveze chore, ze vsetky sa tu podporujete v tom a ako napisala Michala - berie za samozrejmost, ze pozyva a kupuje muz???

Nikdy by som takto neklesla.. som hadam sebestacna zena, ktora nepotrebuje chlapa na to, aby jej kupoval nejake veci..

A to, ze ty si studentka nie je absolutne argument, ze teraz ma vsetko platit on.. hadam mas rodicov, ktori su povinni ta zivit pocas studia, myslim, ze do 26?

Keby si napisala, ze stale platis ty, ze ti nekupi nic na sviatky a podobne - ano, je zgrlos.. ale to co si napisala je podla mna uplne normalne..

sabynka

Já sem to říkala - už se perou! :-)))

bertoliny - emancipácia je o niečom inom, ako o tom, kto bude platiť v reštaurácii. S tvojím inteligenčným kvocientom by si to mal vedieť.

Inner

Vzdelanie mam a tvoj inteligencny kvocient si neprosim, ocividne ti nedopomohol, aby si sa naucil poriadne gramatiku. Ale ak si na toto pysny ;-). Ked budem s priatelom byvat, nebude mi robit problem davat veci prat. U niektorych ludi je to normalne, ak by si nevedel ;-).

bertoliny

Co ty vies. Keby si mala moje vzdelanie a inteligencny kvocient tak by si dva mesiaca oslavovala a od pychy by si lietala ako balon. Tak si to uzi, ze mu ich zatial neperies...neboj aj to pride, potom si na mna spomen :-)

Inner

bertoliny, no uz len ty vies, aka som ;-)
aspon ze ten moj je narozdiel od teba inteligentnejsi a vie si po sebe upratovat sam.

doubledog

normalne to urcite nie je

normalne je, ze zena muzovi poskytuje sluzby v domacnosti vratane sexualnych a muz jej za to plati vo forme pozvani a nakupov

Inner

bertoliny, tak dufam, ze ty si s takymto nazorom zivotneho partnera nenajdes, lutujem vopred toho cloveka...

michala - laska sa prejavuje nielen slove, ale aj tym, ze obcas druheho niecim potesis. Ze mu nieco pekne kupis, nieco, co necaka. Tvoj priatel, pri takom zarobku, aky ma, ta potesil mohol uz tisic krat a neurobil to. Vezmi si, ze ty z maleho platu si si nejaky peniaztek na neho nasla, on na teba nie. Cize ano, je lakomy a to riadne. Ja tiez nemam penazi nazvys, ale takmer vzdy priatelovi donesiem nejaku drobnost, kolacik, oblubenu sladkost, nejaky vyborny caj alebo film...

jajka001_

michala...dobre ťa využíva. a je nevychovaný. normálny chlap by sa takto nesprával. bolo by mu to trápne.