boze moj :( mam taky komplex az depky z toho.... ide o moju vysku... v poslednej dobe strasne rychlo rastiem. Vzdy som chcela mat kolo 166cm....ale teraz? ved mam za chvilu 170!!!! a vyzera to,ze budem rast este dost vela. MAm 16 rokov,som najvyssia z kamosiek a aj od niektorych chlapcov co maju kolo 25 rokov:( je mi z toho do revu... neexistuje nieco,cim bz sa dal zastavit rast,alebo znizit vyska? ja nechcem byt vysoka kobyla :( chcem byt malicka boze :( cry :( kazdym dnom ked sa postavim ku mame citim ako sa zvacsujem.... co ked narastiem este kolo 10 cm? :(
mam z toho depky
ja na tvojom mieste som rada,ze som vyssia..chcela by si mat 152cm?
zlatino to ta nemusi vobec trapit...uvidis ked budes starsia budes to brat ako plus a nie minus (o: co by som ja dala za to keby som mala o tych 5cm viac... (o: fakt!!!
Presne tak holky vyska je podla mna super my sme doma vsetky vysoke a nemenila by som za nic!!!meriam 177 a niekedy si este aj pridavam neni nic krajsie ako vysoka zena a dlhe nohy..aj podpatky si dam a ako dobre sa citim;-)sa tes ze si vysoka kazda zena chce byt vysoka ked je nizka vazne!!bud rada ze ta priroda obdarila;-)
to jokinna mozno ano, taky centimeter, dva:)
to vobec nie je vela, je to presne akurat, na vyssie postavy sa aj tazsie nabaluje tuk, tak bud rada ze si rada:p